El Col•lectiu de Dones celebra Sant Valentí i ho fa sense marits!

El Col•lectiu de Dones celebra Sant Valentí i ho fa sense marits!

Busquen Sant Valentí en el calendari: el 14 de febrer, sens dubte. Ara pensen en el que significa: amor, parella, harmonia, celebració. I ara que ja l'han pensat, obliden-se de tot això, perquè arriba el Col•lectiu de Dones de Puçol amb la seua particular celebració de Sant Valentí: totes juntes, de dinar, de festa, amb espectacle d'allò més suculent… sense marits!
El dijous 11 de febrer, 35 dones i un sol home van eixir de Puçol cap al migdia amb autobús. Anaven camí de la Sala Canal en Pinedo. Allí van ser tractades tal com elles esperaven: bons entrants, una paella de marisc i una tortada en forma de cor com a postre, tot regat amb abundant beguda de distinta graduació.
Després del menjar, digna de figurar en qualsevol Llibre Guinness en el capítol Com acabar d'una vegada per sempre amb el règim per a aprimar-se, va arribar l'autèntica festa: un espectacle de grans dimensions, el que qualsevol dona sempre havia somiat i mai s'havia atrevit a preguntar (una cosa que, per raons de grandària, no detallarem en este article... qui vullga més detalls que acudisca a la pròxima cita).

 

Com a colofó, un bingo. Sí, un autèntic bingo amb regals a la línia i al cartó complet, seguit d'un ball en la discoteca de la sala, ideal per a rebaixar alguna caloria de més que "per casualitat" igual s'havia col·locat en alguna "cartutxera" sense avisar.

Encara que no totes presten tanta atenció a la seua figura i algunes van preferir passar la vesprada disfrutant del xocolate amb pastes. Total, una caloria més o menys qui la notarà.

Això sí, a les huit de la vesprada, totes a casa. Somrients. Feliços. Alguna portava anys sense disfrutar tan a fons de Sant Valentí. Allí els esperaven els seus marits. Somrients. Feliços. Algun portava anys sense... sense disfrutar tan a fons.

Per què celebrar Sant Valentí sense els marits? Rosa Fernández, la presidenta del Col·lectiu de Dones, ho té clar: "així ho celebrem dos vegades, una entre setmana i l'altre el cap de setmana amb els nostres esposos".

Dos vegades en una setmana, així disfruten de Sant Valentí 35 dones i un... un moment, i l'home? Què va ser de l'home?

18 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  

Altres