Les ames de casa Tyrius despedixen l'any amb un berenar conjunt i una excursió

Les ames de casa Tyrius despedixen l'any amb un berenar conjunt i una excursió

L'Espai Social La Barraca va ser el lloc elegit per l'Associació d'ames de casa Tyrius de Puçol per a celebrar el seu tradicional berenar nadalenc, amb el que posen punt final a la seua intensa programació d'activitats de tot l'any... o quasi.

 

Més d'un centenar de dones, i algun home perdut entre la multitud, es van reunir el dilluns 21 de desembre, a les 6 de la vesprada, per a disfrutar del penúltim acte conjunt de l'any: el tradicional berenar nadalenc.

Pilar Bosch, presidenta de Tyrius, va ser l'encarregada de donar la benvinguda a totes les presents i, en un emotiu discurs, va tindre paraules de record per a una de les grans absents de la festa, "eixa companya tan volguda per totes que hui per motius familiars no pot estar amb nosaltres".

Els que sí que van estar van ser distints representants de la corporació municipal i, per descomptat, l'ambientació musical, que va haver d'esforçar-se per a atraure l'atenció d'unes dones molt més pendents del sorteig de regals, gentilesa de distintes cases patrocinadores, i, com a colofó, d'organitzar el viatge del dia següent.

I és que ja ho havíem dit, la seua programació anual és cada vegada més àmplia, i 2009 no el van despedir amb el berenar, sinó amb una excursió programada per al 22 de desembre a terres manxegues. A les ames de casa comença a acumular-se'ls la faena.

 

03 Gener 2010
FaceBook  Twitter  

Altres