La música també se suma a la lluita contra el càncer

La música també se suma a la lluita contra el càncer

El dissabte 13 de juny, a les 19'30 hores, en el Saló d'actes de la Casa de Cultura de Puçol, se celebra un concert de corals la recaptació del qual va íntegrament destinada a la lluita contra el càncer. Una altra forma de col·laborar amb una Junta Local que continua buscant imaginatives fórmules amb què recaptar diners per a una lluita que no té fi, de moment.

"El diumenge 26 d'abril vam estar en la Junta General de la Comunitat Valenciana a València", assenyala Amparo Martí, component de la Junta Local de Puçol. "Hem sigut guardonades per segon any consecutiu per arreplegar 2.000 euros més que l'any anterior. De fet, en 2008 vam recaptar 11.000 euros, la qual cosa suposa una gran quantitat per a un poble com el nostre".

I com s'aconseguix un guardó d'este tipus? Amb treball i amb imaginació, evidentment. Dos mostres d'ambdós actituds les hem pogut comprovar en les últimes setmanes.

El dissabte 30 de maig es va realitzar la col·lecta contra el càncer en la població, col·locant meses en els llocs habituals de pas dels veïns: cèntriques avingudes, establiments comercials i, com al mateix temps se celebrava Puçol DeMostra, la Fira comercial i industrial, també es va instal·lar una mesa en el passeig, a l'entrada del recinte, el que va permetre augmentar un poquet més la recaptació en la col·lecta anual. Un gran exemple de treball conjunt.

Però això és només treball, la imaginació es demostra quan s'aconseguix convéncer a les corals de Rafelbunyol, Sagunt i Puçol perquè realitzen gratuïtament un concert, la recaptació del qual es destinarà també a la lluita contra el càncer.

Pepe Sancho, president del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol, ha sigut l'encarregat de coordinar per segon any consecutiu esta iniciativa, que es realitzarà el dissabte, 13 de juny, a partir de les 19'30 hores, en la Casa de Cultura. Participen les corals de Rafelbunyol i una especial formada per a l'ocasió, composta per membres de la Coral de Puçol i la de Sagunt. L'experiència es va realitzar per primera vegada el passat any, amb la presència de la Coral d'El Puig; com va ser un èxit, enguany s'amplia la fórmula.

Per tres euros pots col·laborar en la lluita contra el càncer i, a més, disfrutar de bona música. Necessites més motius per a participar?

09 Juny 2009
FaceBook  Twitter  

Altres