Més de 500 participants disfruten de la Trobada nacional de bolilleres de Puçol

Més de 500 participants disfruten de la Trobada nacional de bolilleres de Puçol

El Palau d'esports va ser la seu triada per a albergar a les més de 500 participants que es van donar cita en la 8a trobada de bolilleres. El Col·lectiu de Dones, l'associació organitzadora, va oferir una paella a les assistents i l'Associació de Discapacitats de Puçol (ADIS) va estar present amb una estand en què van posar a la venda objectes realitzats en els seus tallers de manualitats.

Participants de la Comunitat Valenciana, Múrcia, Aragó, Castella-La Manxa i altres comunitats autònomes, van assistir a la vuitena Trobada de bolilleres, que es va celebrar el diumenge 26 de marzo en el Palau d'esports.

Un total de 525 assistents van desplegar els seus boixets, a les 10 del matí, hora a què va començar la trobada, per a mostrar el públic els dissenys que havien elaborat al llarg de l'any i els mètodes de treball que s'empren en esta tècnica de brodat.

En el recinte es van instal·lar 12 estands per a poder comprar tot tipus de productes vinculats amb els boixets, entre ells el d'ADIS, que oferia als visitants cistelles de vimen i flors o camisetes amb publicitat de l'associació.

Eloísa Rosa Martínez, regidora de Benestar Social, destaca "la labor que està realitzant l'associació des dels seus inicis. M'agradaria felicitar la seua presidenta, Mª José Mateo, pel compromís ferm que han adquirit per a participar en molts dels projectes que es desenvolupen en el municipi".

El Col·lectiu de Dones, organitzador de l'esdeveniment, es va encarregar a més de coordinar la paella que es va servir al migdia, a càrrec del Restaurant El Salt de Náquera, i que van poder degustar totes les participants que s'havien inscrit prèviament al dinar.

L'acte, que va finalitzar entorn de les 17 hores, va servir "per a consolidar amistats i compartir aficions. Cal destacar l'entusiasme que posen totes les participants per assistir al trobada de Puçol, que a més és un de què gaudix de millor organització", finalitza la regidora.

Informa: Nuria Martínez León

27 abril 2009
FaceBook  Twitter  

Altres