El diumenge 26 d'abril se celebra a Puçol el 8u trobada de bolilleres

El diumenge 26 d'abril se celebra a Puçol el 8u trobada de bolilleres

El Col·lectiu de Dones de Puçol ha organitzat el 8u trobada de bolilleres, que es va a celebrar el diumenge 26 en el Poliesportiu Municipal. Allí es reuniran persones procedents de totes les comunitats autònomes per a mostrar els seus dissenys i intercanviar punts de vista respecte a esta afició tan arrelada.

 

El pavelló cobert del Poliesportiu Municipal serà la seu de la celebració del 8u trobada de bolilleres que començarà a les 10 del matí.

L'associació organitzadora, el Col·lectiu de Dones de Puçol, s'encarregarà de rebre als aproximadament 500 participants que s'esperen, procedents de distintes comunitats autònomes com Aragó o Castilla-La-Mancha.

"Estes trobades servixen per a estretir llaços d'amistat entre els diferents pobles que vénen i per a mostrar els dissenys que han realitzat durant l'any", explica Eloísa Rosa, regidora de la Dona, que en 2009, tampoc faltarà a la cita amb les bolilleres.

L'ajuntament oferirà un esmorzar als assistents i entregarà un detall a cada participant, mentre que el Col·lectiu de Dones sortejarà obsequis que els han cedit comerços de la població i organitzarà una paella per a totes les persones que vullguen quedar-se a dinar.

Allí s'instal·laran a més 12 parades de compra, i l'Associació de Discapacitats de Puçol (ADIS) estarà present per a vendre els objectes que han anat elaborant en els tallers de manualitats. "Tots els que col·laboren comprant, ajuden al col·lectiu per a poder realitzar més activitats", destaca la regidor.

La participació d'ADIS en la trobada, per segon any consecutiu, demostra que l'associació està cada vegada més implicada en els projectes que es desenvolupen en el municipi.

Este acte de caràcter lúdic se prolongará hasta las 16'30, i és el millor aparador per a ensenyar els mètodes de treball amb boixets al mateix temps que es manté viva esta tècnica de brodat.

Informa: Nuria Martínez León

23 abril 2009
FaceBook  Twitter  

Altres