Els immigrants tindran l'oportunitat de conéixer la seua situació legal

Els immigrants tindran l'oportunitat de conéixer la seua situació legal

L'Ajuntament de Puçol brinda als immigrants una nova oportunitat per a conéixer la seua situació legal a Espanya. La xarrada, prevista per al 18 de desembre, tindrà lloc en el Centre d'Acollida d'Immigrants del municipi i la durà a terme l'Associació Moebius.

 

El Servici d'Atenció al Inmigrante de la Mancomunitat L'Horta Nord, en col·laboració amb la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Puçol, ha programat una sessió informativa dirigida a la població immigrant per al dijous 18 de desembre.

La xarrada tindrà lloc en el Centre de Acollida de Puçol a las 19'00 hores i anirà a càrrec de l'Associació Moebius, que tractarà d'explicar a este col·lectiu la seua situació legal a Espanya i quins són els seus drets i deures. De la mateixa manera, tots els assistents tindran l'oportunitat de preguntar sobre aquelles qüestions que els preocupen entorn d'este tema. Serà, primer que res, una sessió dinàmica i interactiva per a plantejar problemes i resoldre dubtes.

El Centre d'Acollida està situat en el Camí La Mar de Puçol i podrà assistir tota la població de la comarca que estiga interessada. Per a més informació es pot telefonar al 961 444 400 o posar-se en contacte amb l'àrea de Servicis Socials Municipals.

La del dijous serà la segona sessió que l'Associació Moebius oferisca en el municipi. Ja van impartir una primera xarrada en el mes de novembre en l'Espai Social La Barraca amb una gran assistència de públic.

Informa: Nuria Martínez León

 

14 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres