Si tens més de 65 anys, coneix València gratis el pròxim 25 de juliol

Si tens més de 65 anys, coneix València gratis el pròxim 25 de juliol

Major de 65 anys, amb ganes de disfrutar, disposat a conéixer València a fons. El 25 de juliol és la teua data. L'Ajuntament de Puçol i “Sona la Dipu” inviten a 52 veïns de Puçol a disfrutar d'una jornada ludicocultural. Tot inclòs. Imprescindible inscriure's el 10 i 11 de juliol en l'Espai Social dels Majors.

 


Dins de la campanya orquestrada per la Diputació Provincial per a la tercera edat, Sona València per als majors és una oferta en què es combinen l'aspecte cultural i el lúdic. El dijous 24 de juliol els majors de 65 anys de Puçol tenen la possibilitat de conéixer millor València i de forma gratuïta.

Un viatge reservat a aquells interessats a conéixer el Palau de la Batlia, el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat, l'Escala i la Beneficència. Després de la visita, els 52 participants podran disfrutar d'un dinar amb espectacle en el Centre Cultural de la Beneficència.

Per a Eloísa Rosa Martínez, regidora de la Tercera edat, "és una gran oportunitat per als nostres majors, ja que podran conéixer a fons alguns dels monuments més emblemàtics de València i, a més, de forma gratuïta".

Per a participar en esta excursió cal inscriure's en l'Espai Social dels Majors, els dies 10 i 11 de juliol, de 10 a 13 hores. Les places, per descomptat, són limitades.


 

 

07 Juliol 2008
FaceBook  Twitter  

Altres