Programació d'activitats al voltant del Dia Internacional de la Dona

Programació d'activitats al voltant del Dia Internacional de la Dona

  

Va sorgir com la Setmana de la Dona, però hui dia el concepte és molt més ampli: del 28 de febrer al 14 de març, una àmplia selecció d'activitats permetran a homes i dones conèixer més sobre la dona i el medi ambient, la cultura, la gastronomia o la violència de gènere.

Tot i que la programació ha estat coordinada des de la Regidoria de la Dona, compta amb el recolzament de diverses àrees municipals per a organitzar els actes previstos i amb la col·laboració de col·lectius locals (ames de casa, institut) que estan participant activament en la creació dels diferents projectes.

Enguany com a novetats, cal destacar la xerrada sobre desenvolupament sostenible, la degustació gastronòmica i la conferència de Maty G. Tchey. ''Tot això junt a activitats que ja són habituals en este tipus de celebracions'', assenyala Eloísa Rosa Martínez, regidora de la Dona. ''Com una exposició de pintura, la projecció d'una pel·lícula, una obra de teatre o es vídeos realitzats pels alumnes de l'institut a través del taller de violència de gènere''.

Esta és la programació completa d'actes:

1.- Taller d'educació mediambiental: Mujer y desarrollo sostenible

Dia 28/02/08.

Hora: 18 hores.

Lloc: Seu del Sindicat Agrícola, c/ San Juan nº 93.

Impartit per María Dolores Cortina Ureña.

 

2.- Inauguració de l'exposició Pintando la vida

Dia 29/02/08.

Hora: 18 hores.

Lloc: Casa de la Cultura.

Descripció: L'objecte de la mateixa és abordar el tema de la feminització de la pobresa, sobretot als països del sud, on la dona suporta una càrrega desproporcionada en les diferents comunitats en tractar d'adminsitrar el consum i la producció de la llar en condicions d'escassesa, tot açò agreujat amb la discriminació i exclusió social pel fet de ser dona i la falta d'accès a serveis bàsics, quan el principal motor de dites economies continua sent la dona i per tant la inversió en programes de desenvolupament està garantida.

 

3.-Teatre: Buenas noches, madre, de Marsha Norman

26 Febrer 2008
FaceBook  Twitter  

Altres