Comença la quarta fase de l'Escola Taller Mas de Mur

Comença la quarta fase de l'Escola Taller Mas de Mur

 

 

 

 

Els 32 alumnes de l'Escola Taller Mas de Mur realitzaran, fins el 29 de juny, l'última fase de la seua formació, centrada en la inserció laboral i en l'obtenció dels certificats de les 2.400 hores de formació rebudes. Tot això, mentre una empresa continua amb les obres al futur Centre Ocupacional Mas de Mur.

Des de principis de gener fins al 29 de juny, els 32 alumnes de l'Escola Taller Mas de Mur participen en la quarta fase del seu procès formatiu, una fase final que està encaminada fonamentalment a completar la seua formació teòricopràctica, al mateix temps que realitzen les gestions per a buscar la seua inserció laboral a empreses de la comarca.


L'escola taller va començar les seues activitats l'1 de juliol de 2006 amb l'objectiu de formar a 32 joves, de 16 a 24 anys, en matèries com fusteria, manteniment d'edificis i obra.

En estos dos anys, els alumnes no només han completat una formació teòricopràctica a les instal·lacions de La Costera, sinó que han col·laborat en la rehabilitació de l'emblemàtic edifici Mas de Mur, de cara a convertir-lo en un Centre Ocupacional per a discapacitats de la comarca, gràcies a l'acord signat entre l'Ajuntament de Puçol i ADIS (Associació de Discapacitats de Puçol).

Al llarg d'esta quarta fase, que finalitza el 29 de juny, l'oficina del Servef situada a Puçol ha començat a realitzar entrevistes als alumnes, al mateix temps que els tècnics de l'Escola Taller busquen contactes amb les distintes empreses de la comarca.

Paral·lelament, els alumnes, que continuen les seues activitats a La Costera, hauran completat les 2.400 hores de formació, el que els permetrà obtenir dos diplomes: un de l'ajuntament i un altre del Servef, referit en este cas als mòduls formatius que hagen superat.

Per altra banda, les obres de rehabilitació de Mas de Mur estan ara en mans d'una empresa, ja que la fase actual no poden realitzar-la els alumnes de l'Escola Taller. Es tracta dels treballs de cimentació i reforç de l'estructura de l'edifici. Una vegada finalitze esta fase, els alumnes tornaran a treballar en l'edifici, de cara a completar la seua rehabilitació i convertir-lo en un Centre Ocupacional.

 

11 Febrer 2008
FaceBook  Twitter  

Altres