Nova edició del projecte europeu «Vallet, un lloc per a conviure»

Del 2 de novembre al 30 de desembre, torna el projecte Vallet, un lloc per a conviure, subvencionat pel Fons Social Europeu, la finalitat del qual és ajudar els veïns en situació de desocupació a realitzar itineraris formatius. Les persones interessades a rebre atenció personalitzada han de sol·licitar cita prèvia en els següents telèfons 673 755 943 o 673 755 921.

Esta nova edició compta amb personal especialitzat en la creació i seguiment d'itineraris formatius que permeten als veïns elaborar els seus propis currículums o manejar Internet i xarxes socials per a facilitar la cerca d'ocupació.

També s'estan preparant cursos formatius orientats a les necessitats dels demandants d'ocupació, així com assessorament sobre les baixes laborals.

Finalment, s'estan duent a terme contactes amb empreses de l'entorn per a captar les seues necessitats respecte a la formació dels possibles demandants d'ocupació.

Vallet, un lloc per a conviure és un projecte d'inserció sociolaboral que compta amb el suport del Fons Social Europeu, la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Puçol.

L'atenció directa es realitza en la primera planta de la Casa de Cultura, però sempre amb cita prèvia. Per a reservar, cal telefonar de 8.30 a 14.30 hores a qualsevol d'estos telèfons: 673 755 943 o 673 755 921.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual

08 Novembre 2021
FaceBook  Twitter  

Altres