Com encaixar el treball, les vacances i la Covid: Màgia? No, Concilia la Pasqua

Hui dimarts, ha començat Concilia la Pasqua: del 6 al 9 d'abril, de 9 a 14 hores, en el col·legi públic Luis Vives, un programa de conciliació laboral per a famílies amb fills escolaritzats entre 1r d'infantil i 6é de primària. Un total de 82 assistents estaran acompanyats per 9 monitores, la coordinadora, la monitora de suport en temes de Covid i una altra monitora per a atendre l'alumnat amb necessitats especials.

Igual que va succeir l'any passat amb les vacances d'estiu i nadal, també en pasqua s'ha posat en marxa el programa Concilia, destinat a proporcionar una alternativa a les famílies amb fills en infantil i primària que continuen treballant durant les vacances escolars.

«L'alumnat es dividix en grups com a màxim de deu xiquets amb la seua monitora, aprofitant les instal·lacions del col·legi públic Luis Vives per a estar separats, ben ventilats i en grups bambolla», apunta José Mª Esteve, regidor d'Educació. «Com en les anteriors edicions de Concilia, en 2020, hem posat l'accent principalment en les mesures de seguretat que marca la normativa anti Covid».

Entre eixes mesures s'inclou l'entrada i eixida dels alumnes per dues portes diferents del col·legi, la presa de temperatura a l'entrada, la desinfecció de mans amb gel, la divisió en grups, la presència de la monitora de suport i la desinfecció dels espais comuns, com els serveis, dues vegades cada matí.

La programació se centra en activitats lúdiques sobre la Pasqua, a més de jocs de tota mena, sempre respectant els grups reduïts.

Finalment, com a tancament de Concilia la Pasqua 2021 està previst un espectacle de màgia el divendres 9, a les 12 hores… i tot això per 20 euros cada alumne.

Normal que s'hagen esgotat totes les places disponibles.

Informa i fotos: Sabín

fotos face120-concilia-pascua-1

06 abril 2021
FaceBook  Twitter  

Altres