Al novembre, la tercera edat es posa novament en marxa

Com cada any, a la tardor es posa en marxa el nou curs per a la tercera edat. Amb les mesures preventives corresponents, tant per a la inscripció com per a les activitats, l'Àrea de Benestar Social obri en la segona quinzena d'octubre el període d'inscripció per als tallers d'alzheimer, memòria i maneig del mòbil, a més dels serveis de fisioteràpia i podologia.

El col·lectiu de la tercera edat és un dels quals cal treballar amb més precaució, però això no significa que es vagen a quedar parats a casa. «Des de Benestar Social apostem per uns majors actius, en marxa, amb ganes de fer coses», assenyala el regidor José M. Esteve. «Per això hem estat estudiant al setembre les fórmules adequades per a organitzar els cursos i tallers enguany, i ara, a l'octubre, obrim el termini d'inscripció».

Un termini d'inscripció que també es realitzarà en dos fases: primer, cridar per a reservar cita; i després, acudir el dia indicat per a emplenar la documentació corresponent del taller o servei que cadascú desitge.

Tres tallers comencen a funcionar al novembre: el taller d'Alzheimer s'impartix els dilluns, dimecres i dijous, de 16 a 18 hores; el de la memòria es repartix en tres torns, sempre el dimarts a la vesprada: a les 16, 17 i 18 hores; finalment, el maneig bàsic del mòbil es realitza els dimecres, de 18.15 a 19.15 hores.

Els interessats a participar en qualsevol d'ells han de telefonar al 961 420 670 els dies 20 i 21 d'octubre, de 9 a 14 hores, per a sol·licitar la cita prèvia. Ull, les places són limitades.

Els dos serveis que es venen oferint en els últims anys, també tornen al novembre: el de fisioteràpia estarà obert de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores; per part seua, el de podologia queda reservat per als divendres, de 9 a 13 hores.

També és imprescindible telefonar a partir del 19 d'octubre, de 9 a 14 hores, al 961 420 670, per a ampliar informació i sol·licitar cita prèvia.

Les mesures de seguretat a tindre en compte per a inscriure's i després, per a portar avant les activitats, han sigut el tema central de la reunió duta a terme el divendres 16 d'octubre en el Club de Convivència, entre representants de les dos associacions de la tercera edat de la població, l'Asvat i la UDP (Unió Democràtica de Pensionistes), amb el regidor i tècnics de Benestar Social.

Reunió en la qual tots han estat d'acord que cal començar la programació, encara que les sessions de gimnàstica i ball queden de moment ajornades.

Respectant les mesures sanitàries adequades, però amb el mateix esperit de sempre, la tercera edat de Puçol es posa novament en marxa.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: SergioMaestro

fotos face

419-reunion-asvat-udp-1

16 Octubre 2020
FaceBook  Twitter  

Altres