La Ludoteca Martínez Coll: un lloc per a gaudir i oblidar-se dels deures durant dues hores

Un espai que complix amb les mesures de seguretat actuals en el qual pots deixar als teus fills (des de 1r d'infantil fins a 3r de primària), de 17 a 19 hores, els dies laborables. Per 9 euros al mes, ells gaudixen de multitud d'activitats lúdiques i tu disposes d'un buit per a atendre altres activitats. T'interessa? Acudix a l'Espai Social Martínez Coll a partir de les 16.30 hores per a informar-te i realitzar la inscripció.

La Ludoteca Municipal, situada en el Espai Social Martínez Coll, és un servei pensat per a aquells pares que han de deixar als seus fills a la vesprada, en un lloc segur, on estiguen ben atesos, puguen divertir-se i potencien valors mentre juguen.

Amb eixos objectius es posa en marxa el servei de dilluns a divendres, de 17 a 19 hores, a partir del 5 d'octubre, «encara que amb grups reduïts de 12 participants, per a poder complir totes les mesures de seguretat i higiene que marca la llei», recorda José M. Esteve, regidor de Benestar Social.

El servei el gestiona una empresa, que per a este curs ha organitzat les diferents sessions amb un tema monogràfic: els superherois.

«A més, dividiran les activitats en dos grups d'un màxim de set alumnes, cadascun amb la seua pròpia monitora», apunta Laura Romeu, coordinadora del projecte. «Així, cada vesprada els xiquets trien en quina activitat participen: jocs, tallers, projeccions… sempre utilitzant els superherois com a fil conductor».

Un lloc per a compartir i gaudir durant dues hores. Encara que preferiblement no totes les vesprades, atés que amb les limitacions actuals cal facilitar que puguen gaudir de la Ludoteca Municipal diferents grups cada dia. L'important gaudir, compartir, relacionar-se, jugar…

«El que no és la ludoteca és un lloc per a fer deures. Ací els ensenyem valors com el respecte, l'empatia, compartir i gaudir d'una forma lúdica… però en la ludoteca no es fan deures», finalitza Laura.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual 

05 Octubre 2020
FaceBook  Twitter  

Altres