Rècord: 2.062 inscrits a la marxa solidària del 8 de març

L'esdeveniment solidari En marxa per la Dona ha superat totes les expectatives de l'organització, batent un rècord de participació amb 2.062 inscrits. Fins al moment hi han recaptat 10.550 euros, que es destinen íntegrament a l'Incliva, centre sanitari d'investigació contra el càncer de mama. Tot, organitzat per l'Ajuntament, amb l'ajuda de 18 patrocinadors, uns quants animadors i altres voluntaris locals.

Copuzol, Sesderma, InterSport, SanLucar, Mes Dona Puçol i Espai Multifuncional Trespol són alguns dels patrocinadors de l'esdeveniment, que han aportat productes a la borsa del corredor i a l'avituallament, així com Consum, Carrefour, Gestoria Romero i Martí, Leónidas, Yoe, Romar, Irco i Caixa Popular. Unes altres de les empreses col·laboradores són l'acadèmia En Moviment, Ford, la Casa de les Aromes i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (l'ACEP).

A més de col·laboradors, una sèrie d'associacions esportives locals aportaran personal voluntari per a ajudar a l'organització, com els clubs de futbol sala, atletisme, pesca, handbol, bàsquet i Tripuçol, a més de Virso i del Col·lectiu d'Hondurenys.

Tal com s'indica en les normes d'esta prova no competitiva, és imprescindible comptar amb dorsal per a participar, que es repartirà el mateix dia de la prova a partir de les 9.30 hores. «El dorsal és personal i intransferible, a més d'obligatori, perquè l'assegurança d'accidents només cobrix als qui el porten», explica Amparo Ferrer, tècnic de Benestar Social.

El tret d'eixida serà el diumenge dia 8 a les 11 hores. Paral·lelament, tant els participants com el públic assistent podran gaudir d'una jornada lúdica-esportiva animada per l'acadèmia de ball En Moviment i per la xaranga del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol. Per a finalitzar, Virso realitzarà un sorteig de material esportiu i es farà el lliurament del xec amb la recaptació per a la fundació Incliva.

Informa: Irene Mollá | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

150-marcha-mujer-2019-3

08 Març 2020
FaceBook  Twitter  

Altres