Ja s'han superat les 1600 inscripcions per a la marxa solidària contra el càncer de mama

El rècord de participació estava en les 1100 inscripcions del passat any, però en esta edició ja s'han superat els 1600 en tot just dues setmanes i només a través d'Internet. El dimarts 18 s'obri el termini d'inscripció presencial per als quals desitgen participar en la Marxa Solidària de la Dona per a lluitar contra el càncer de mama, amb una aportació de 5 euros destinats íntegrament a la doctora Anna Lluch i l'Incliva.

A partir del 18 de febrer s'obri el període d'inscripció presencial a l'Espai Social dels Majors (en la plaça del País Valencià). Serà només per a poder recollir el dorsal, que és obligatori per a participar en la marxa, atés que l'assegurança de la carrera no cobrix als qui no porten dorsal. L'horari per a inscriure's és dimarts, dijous i divendres, de 9 a 14 hores.

«Hem superat totes les expectatives i en menys de dues setmanes hem aconseguit les primeres 1600 inscripcions, que són les que inclouen la samarreta i la borsa del corredor», recorda Amparo Ferrer, coordinadora de la marxa. «A partir d'ara, totes les inscripcions que es realitzen serviran per a col·laborar amb la fundació Incliva i per a obtindre el dorsal, però ja no inclouen bossa ni samarreta».

Des de la seua primera edició, en 2016, la marxa familiar del Dia de la Dona ha dedicat la recaptació íntegra de les inscripcions a la fundació Incliva de la doctora Anna Lluch, concretament a la investigació per a lluitar contra el càncer de mama.

El 8 de març, suma't a la prova solidària per a tota la família: 5 euros i 5 quilòmetres per a córrer i recórrer, per a gaudir d'un traçat sense presses, sense marques, només amb la labor solidària com a meta. A més, com és habitual, en la plaça del País Valencià hi haurà multitud d'activitats perquè el matí siga una festa per a tots els participants.

Puçol demostra una vegada més el seu caràcter solidari i el seu suport a les activitats per a ajudar als altres. No faltes.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

106-marxa-dona-2019-3

 

18 Febrer 2020
FaceBook  Twitter  

Altres