No hi ha excusa: El 8 de març... En marxa per la dona!

Com cada any, la Setmana de la Dona arriba carregada d'esdeveniments per a promoure la igualtat entre gèneres, abastant camps com la música, el teatre, el cinema i, per descomptat, l'esport i la salut. Així, queden obertes les inscripcions per a la V Marxa per la Dona, que convida a participar a tots els membres de la família i els fons de la qual es destinen íntegrament a la Fundació Incliva. Amb regalitos per als 1600 primers inscrits!

La inscripció pot realitzar-se des del 3 de febrer fins a l'1 de març en la pàgina web de l'Ajuntament o a través d'este enllaç. Per a fer-ho de manera presencial, també és possible acudir entre el 18 i el 28 de febrer al Espai Social dels Majors, situat en la plaça del País Valencià.

El preu per a participar és de 5 euros, i els fons es destinen íntegrament a Fundació Incliva, Institut d'Investigació Sanitària dedicat a la lluita contra el càncer de mama. Les despeses són a càrrec de l'Ajuntament, «i a més altres associacions col·laboradores ens ajuden en la posada en marxa de manera voluntària», afig Amparo Ferrer, tècnic de Benestar Social.

Aquelles persones que per culpa de l'edat, una lesió o per qualsevol altre motiu no puguen participar, però desitgen col·laborar amb la causa, poden fer una donació a través de la fila zero», realitzant un ingrés al número de compte ES63 3159 0046 4324 4920 0621.

Els 1600 primers inscrits rebran una borsa del corredor plena de productes patrocinadors i una samarreta blanca, en la qual «es destaca la campanya Només sí és sí, de manera que aqueix dia reivindiquem també la sensibilització per la igualtat entre homes i dones», explica Ferrer, «i, per descomptat, la lluita contra la violència de gènere i qualsevol aversió sexista que puga rebre la dona».

A més, la presència d'un punt violeta en un esdeveniment tan multitudinari ajudarà al fet que la gent es familiaritze amb els recursos disponibles per a la ciutadania, que igual «moltes persones que podrien estar en risc de viure estes situacions no els coneixen», afig la responsable.

Així que recorda la cita: el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, se celebra als carrers de Puçol una marxa no competitiva de 5 quilòmetres en la qual, més que mai, l'important és participar.

Informa: Irene Mollá Cartel: Siento Pascual Fotos: Pepa Deogracia

051-marxa-dona-2019-2

03 Febrer 2020
FaceBook  Twitter  

Altres