Tyrius exposa en La Barraca fins a l'11 d'abril, dia de la trobada comarcal de les seues sòcies

Del 2 a l'11 d'abril, L'Espai Social La Barraca acull l'exposició anual de les Dones Tyrius, centrada en els quatre tallers que les seues sòcies realitzen cada setmana: patchwork, tul, esmalt i bolillos, que en esta edició celebra el desé aniversari del seu professor, Federico, per la qual cosa va ser obsequiat amb un braç de gitano amb un disseny concorde al seu taller. L'exposició la visitaran les més de 200 dones participants en la Trobada Comarcal de Tyrius, que se celebra a Puçol el dijous 11 d'abril.

L'acte d'inauguració de l'exposició, celebrat el dimarts 2 d'abril, va comptar amb nombroses sòcies i va ser presidit per la regidora Mery Cortell, la presidenta Pilar Bosch i l'alcaldessa Lola Sánchez. Després de recórrer l'exposició i les paraules de benvinguda, va haver-hi un vi d'honor i Federico va poder mostrar, per fi, els 30 centímetres dels quals tant havia presumit durant la celebració: un atractiu i saborós braç de gitano elaborat per les alumnes del seu taller de bolillos.

Esta exposició és una de les visites de la Trobada Comarcal de Dones Tyrius, que enguany se celebra a Puçol el dijous 11 d'abril.

La concentració comença a les 10 del matí a l'Ajuntament de Puçol i, a continuació, desplaçament a l'església dels Sants Joans, visita a l'exposició dels tallers de Tyrius en La Barraca, recepció en Destil·leries Pla i, per a finalitzar, menjar conjunt en un restaurant de la comarca.

Informa i fotos: Sabín 

fotos facefotos face

205-inauguracion-expo-1

07 abril 2019
FaceBook  Twitter  

Altres