«En marxa per la dona»: tots junts en la lluita contra el càncer de mama

Ja està obert el termini d'inscripció per a la marxa de 5 quilòmetres per a tota la família que se celebra el 10 de març a Puçol, dins de la programació d'actes de la Setmana de la Dona. Participar costa 5 euros, que aniran íntegrament a l'Incliva (Fundació per a la Investigació de l'Hospital Clínic Universitari de València) per a donar suport a la doctora Ana Lluch i la seua investigació contra el càncer de mama.

Esta iniciativa de l'Ajuntament de Puçol, que va començar en 2016, aposta per l'esport per a tota la família com a manera d'aportar a la Setmana de la Dona una activitat més enllà del lúdic, on hi haja una participació activa de tots els veïns que ho desitgen.

«Per a les 1.100 primeres persones que s'inscriguen hi ha de regal una samarreta i també hi haurà borsa del corredor fins als primers 1.400 inscrits, unes xifres que en les tres edicions anteriors hem arribat, perquè és una forma ideal per a col·laborar tots en la lluita contra el càncer», apunta Mery Cortell, regidora de la Dona.

De l'1 de febrer al 7 de març, les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web municipal (www.puçol.es) i per a aquells participants que desitgen inscriure's de forma presencial, el termini està obert de l'11 de febrer al 5 de març en l'edifici de Benestar Social (antiga estació de Renfe).

En marxa per la dona se celebra el diumenge 10 de març, amb eixida a les 11 del matí des de la plaça del País Valencià, on també se situa l'arribada. Durant el matí també estan programades diferents actuacions en la plaça, per a animar als participants i al públic.

Els qui desitgen col·laborar en la lluita contra el càncer de mama però no puguen acudir a la volta a peu, poden ingressar la seua aportació en la Fila zero: ES63 3159 0046 4324 4920 0621.

Inscripcions cursa.

Informa i fotos: Sabín |Cartell: Sento Pascual

063-marcha-cancer-2018-1

04 Febrer 2019
FaceBook  Twitter  

Altres