Manipulador d'aliments i carretoner, nous cursos formatius gratuïts

El 26 d'octubre, a la Casa de Cultura, s'entregaven els diplomes als alumnes i, sobretot, alumnes dels dos nous cursos formatius gratuïts impartits des de l'Àrea de Benestar Social: carretoner i manipulador d'aliments. Cursos amb una part teòrica i una altra pràctica que formen part de l'oferta trimestral de cara a la inserció social i laboral amb propostes ajustades a les peticions dels mateixos veïns.

L'alcaldessa Lola Sánchez, la regidora Mery Cortell i la coordinadora Aure Gómez van ser les encarregades d'entregar els diplomes a l'alumnat de tots dos cursos, en un senzill acte que va servir per a recordar que les propostes gratuïtes continuen obertes i que per a inscriure's gratuïtament n'hi ha prou amb acostar-se per l'antiga estació de Renfe, seu de l'Àrea de Benestar Social.

Manipulador d'aliments i control d'al·lergògens ha sigut impartit en l'edifici de l'antiga televisió local, per a 19 alumnes, i és una proposta que es repeteix quasi tots els trimestres.

El curs de carretoner ha comptat amb quinze alumnes, per primera vegada sis d'ells han sigut dones, s'han realitzat les pràctiques a Almenara a mitjan octubre i és «un del que més demanda local té, juntament amb el de manipulador d'aliments, atés que és obligat per a trobar treball en el sector de l'hostaleria», apunta Aure.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

731-carretillero-y-manipulador-alimentos-3

09 Novembre 2018
FaceBook  Twitter  

Altres