Primera trobada de Centres de Rehabilitació i Integració Social a Puçol

El 24 d'octubre es va celebrar la primera Trobada Intercentres en el Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) Mas de Mur de Puçol, al qual van assistir entorn de 80 persones entre usuaris i professionals d'altres centres, a més de l'actuació musical de Guitar Heroes i una variada programació lúdica i artística.

La idea d'organitzar una trobada amb diferents CRIS va sorgir a partir de la celebració, el 10 d'octubre, del Dia Mundial de la Salut Mental. La presència de Guitar Heroes, un grup que compta en les seues files amb persones amb malaltia mental, va facilitar el concert en les instal·lacions del CRIS Mas de Mur de Puçol.

«I a partir d'ací decidim organitzar un esdeveniment simbòlic i de repercussió social per a donar veu i representació a les persones amb malaltia mental i lluitar contra l'estigma que les persones alienes tenen sobre aquest tema», apunta Regina Poveda, directora del CRIS de Puçol.

Mentalia, Sennda, Acova, Ambit, Velluters, Sant Pau i Bétera van ser els centres assistents a la trobada, juntament amb el CRIS Mas de Mur de Puçol, per a gaudir d'una jornada que va comptar amb actuacions de rap i titelles, una obra de teatre, un monòleg, batucada i el concert de Guitar Heroes dividit en dues parts… a més de la paella gegant per a tots els assistents.

L'alcaldessa Lola Sánchez i la regidora de Benestar Social, Mery Cortell, van ser les encarregades d'inaugurar aquesta trobada, que promet tindre continuïtat en els pròxims cursos.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

fotos face714-encuentro-intercentros-cris-1

07 Novembre 2018
FaceBook  Twitter  

Altres