Els alumnes de l'Escola de Pasqua també aprenen a gaudir de la cuina

En cada nova escola en període de vacances (estiu, nadal o pasqua) l'oferta per a l'alumnat que s'inscriu segueix creixent: no solament es tracta d'oferir una eixida als pares que continuen treballant en estes dates, sinó d'aconseguir que els xiquets gaudisquen aprenent coses noves en cada cita. El dijous 5 d'abril, laa cita ha sigut amb el Taller de Magda, una jove emprenedora de la població que els ha ensenyat alguns secrets d'una cuina saborosa, sana i molt, molt divertida.

Al llarg del matí del dijous, tercer dia de l'Escola de Pasqua, els alumnes inscrits han anat passant per grups pel menjador del col·legi públic Bisbe Hervás, on la novetat ha sigut esta vegada trobar una cuina i un capell de cuiner per a cada participant, la qual cosa ha ajudat a posar-los immediatament en situació.

Després, les explicacions, les recomanacions i, per descomptat, la degustació d'uns dolços típics d'aquestes dates, tot açò a càrrec de la responsable del Taller de Magda, que ha sigut l'encarregada d'introduir a l'alumnat en l'apetitós món de la cuina. 

L'Escola de Pasqua continua així la línia de les quals se celebren a l'estiu i en nadal, sempre organitzades per l'Àrea de Benestar Social amb l'objectiu de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar en períodes vacacionals.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

235-cocina-escola-pasqua-4

 

06 abril 2018
FaceBook  Twitter  
  • Imprimeix