Un saborós menú per a acomiadar-se del taller de dolços i donar la benvinguda a les festes

L'alumnat del taller de dolços, una de les 11 propostes gratuïtes de l'Àrea de Benestar Social programades entre març i juliol, va finalitzar el dimarts 13 de març les dues sessions de 3 hores que conformaven l'activitat que es va dur a terme en l'Espai Social La Barraca. El grup de 15 persones, 13 dones i 2 homes, va realitzar una demostració de la rebosteria que havia aprés a cuinar, inspirada en Falles i Pasqua. Davant de l'interés que ha generat la classe, es va a organitzar una segona edició.

«Han aprés rebosteria, en la que s'han incorporat receptes pròpies de les festivitats més pròximes, com Falles», va explicar Cristina Mayordomo, professora del taller de dolços. «Es tracta d'un grup molt treballador i organitzat; a més, els seus membres s'ho han passat molt bé», va afegir.

La taula en què van presentar els plats finals desbordava una àmplia varietat de dolços, sense perdre relació amb les festes de Falles i Pasqua: «flors, panquemaos, bunyols de vent i de figa, ossos de sant, pa de calatrava…», va enumerar Mercedes, una de les assistents a l'activitat.

El taller es va dur a terme en l'Espai Social La Barraca durant 6 hores repartides entre el dilluns 12 i el dimarts 13 de març. L'alumnat també va elaborar durant el primer dia llesquetes en ou i va preparar el massapà que utilitzaria en els ossos de sant.

«Com molta gent ha mostrat el seu interés en el taller, farem una segona edició», va anunciar la regidora de Benestar Social, Mar Mazo. Pròximament s'avisarà a través dels canals de comunicació de l'ajuntament.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Sabín

fotos face

190-curso-dulces-2

15 Març 2018
FaceBook  Twitter  

Altres