La Marxa per la Dona: solidaritat, bon ambient i un sorteig amb premis

La III Marxa per la Dona va reunir al voltant de 1.400 persones en la plaça del País Valencià el passat diumenge 11 de març. La recaptació, de 7.700 euros, es va destinar a la investigació del càncer en dones menors de 35 anys en l'Institut d'Investigació Sanitària Incliva. La volta a peu, amb un ambient solidari i alegre, va ser el colofó a una setmana que va reivindicar la igualtat entre dones i homes. Al finalitzar, es va realitzar un sorteig entre els que van participar en l'activitat.

L'11 de març, a les 9.30 hores, es va iniciar l'arreplega de dorsals, camisetes i la bossa del corredor. Des del primer moment, molts veïns es van trobar en el passeig de la Constitució per a ser els primers a disfrutar d'una jornada solidària.

Amb el ritme de Borumbaia Percussió de fons, la plaça del País Valencià va començar a omplir-se i, abans de les 11 hores, les quasi 1.400 persones inscrites ja estaven preparades per a iniciar el recorregut, apte per a tota la família, de 5 quilòmetres. També estava a punt Salva Maximino, comentarista de la prova una vegada més, qui va entrevistar a alguns dels participants, autoritats locals i patrocinadors; tots ells mentalitzats per a disfrutar del matí.

«La marxa, a la que van assistir homes, dones i xiquets, va ser un èxit. Va haver-hi molta participació i molt bon ambient», va relatar Mar Mazo, regidora de Benestar Social. L'atmosfera alegre va acompanyar en tot moment a «una jornada de reivindicació per la igualtat, l'objectiu primordial».

Mar va mostrar el seu agraïment a «els voluntaris que han col·laborat, els treballadors de l'ajuntament i els patrocinadors». En total, es van recaptar 7.700 euros per a la investigació del càncer a partir de les inscripcions, la fila 0 i donacions d'empreses.

Al finalitzar la carrera solidària, després de la classe de zumba, es va realitzar un sorteig amb regals donats per les firmes Intersport i Leonidas. Els dorsals premiats van ser els números 32, David Lorenzo; 760, Eli Cisneros; 160, Isabel Martínez; 132, Isabel Trachiner; y 1.107, Luisa Calvo.Les persones agraciades poden contactar amb l'àrea de Benestar Social, situada en l'antiga estació de Renfe.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Sabín i Pepa Deogracia

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

191-marcha-cancer-2

13 Març 2018
FaceBook  Twitter  

Altres