El 14 de març torna la festa medieval de la Falleta Coll

El dimecres 14 de març té lloc la festa medieval de la Falleta Coll. Es tracta d'un esdeveniment ja clàssic que, com cada any, se celebra en el Centre de Dia Martínez Coll. A partir de les 17 hores, totes les persones interessades estan invitades a assistir a un acte en què mai falten jocs, dolços, música, batukada, disfresses, animals… i berenar!

Una llarga llista d'activitats espera al costat del centre: deixa't portar pel penetrant ritme dels tambors de la batukada i queda fascinat per la perícia dels artistes a l'hora de realitzar malabars.

Música, dansa i disfresses contribuïxen a crear el bon ambient que sempre acompanya a la falla. Els seus membres també s'encarreguen del berenar: la gana de les persones presents es despertarà entre els dolços i l'aroma a barbacoa que envairà el lloc.

A més, la diversió està assegurada amb els jocs i tallers preparats. I com no podia ser de cap altra manera, els burrets se sumen a la festa.

Així, una vegada més, «el Centre de Dia ix al carrer amb una celebració per a tots els veïns que vulguen acostar-se», anima Mar Mazo, regidora de Benestar Social.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Sabín

169-falla-medieval-2017-3

08 Març 2018
FaceBook  Twitter  

Altres