La Marxa per la Dona, una manera de donar suport a la investigació i la lluita contra el càncer

El dilluns 5 de març, l'Ajuntament de Puçol va firmar per tercera ocasió un conveni amb l’Incliva, l'institut on la doctora Anna Lluch investiga com lluitar contra el càncer. La recaptació de la Marxa per la Dona, la volta a peu que té lloc el pròxim diumenge 11, es destina a un projecte de l'entitat que té l’objectiu de combatre el càncer de mama en dones menors de 35 anys.

L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, i els responsables corresponents de l'entitat es van encarregar de signar els documents pertinents. «Per tercer any, la recaptació de la Marxa per la Dona del diumenge es dedica al projecte per al que la doctora Lluch ens va demanar», explica Mar Mazo, regidora de Benestar Social.

«La volta a peu supera les inscripcions de l'any passat i pensem que es va a realitzar una aportació major que en la marxa anterior», afegix l’edil.

Esta volta a peu clausura les activitats organitzades amb motiu de la Setmana de la Dona. La marxa se celebra l'11 de març a les 11 hores, en la Plaça del País Valencià. El dorsal s'arreplega a les 9.30 hores. El recorregut, de 5 quilòmetres, és apte per a tota la família.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

165-convenio-incliva-3

08 Març 2018
FaceBook  Twitter  

Altres