L'Ajuntament i la Fundació TAI s'unixen novament per la solidaritat

L'Ajuntament de Puçol i la Fundació Solidària TAI (Treballs d'Ajuda a la Infància) han firmat un conveni el dimarts 6 de març per a dur a terme el seu programa de voluntariat. El document suposa una ajuda de 2.000 euros que finança als cooperants de l’ONG, que actua en l’àmbit internacional a Nepal.

L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, ha representat a l'Ajuntament durant l'acte, mentre que Elisabeth Hofmann, presidenta de la Fundació TAI, ha intervingut en nom de l'associació.

Un dels requisits per a participar en les actuacions solidàries de la fundació a Nepal consistix a «dedicar una sèrie d'hores a activitats a escala local que els serveis socials consideren convenients», ha assenyalat Mar Mazo, regidora de Benestar Social.

«En breus anunciarem el programa Vacances Solidàries», ha afegit l'edil. Esta convocatòria es dirigix a aquells cooperants que, amb la mediació d'una ONG, desitgen anar-se'n de voluntariat a un altre país. Per a estar al corrent, vigila la web de l'ajuntament o informa't en Benestar Social.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Sergio Maestro

175-convenio-tai-3

06 Març 2018
FaceBook  Twitter  

Altres