Exposició dels tallers del Col.lectiu de Dones

El Col·lectiu de Dones de Puçol se suma a la Setmana de la Dona amb una mostra de quatre dels tallers que realitza al llarg del curs: costura, tul, ceràmica i patchwork. La mostra es pot visitar en l'Espai Social La Barraca els dies 5 i 6 de març, de 15.30 a 21.00 hores, i a més els assistents podran disfrutar de l'exposició del ninot de falles, que s'exhibix en el mateix local.

«Estan els locals públics molt ocupats en estes dates, per això hem hagut d'optar per una mostra xicoteta dels nostres treballs, però significativa del que les nostres sòcies realitzen al llarg de l'any», apunta Rosa Fernández, presidenta de l'associació. «A més d'estos quatre tallers també fem boixets i altres activitats, com excursions a poblacions pròximes o un viatge a un país europeu cada curs, sempre oberts a la participació de tots els veïns que ho desitgen».

A més de la presidenta, en l'acte d'inauguració de l'exposició ha parlat la regidora Mar Mazo per a «agrair la predisposició del col·lectiu a col·laborar en totes les activitats que es munten, en este cas la Setmana de la Dona», i ha tancat el torn d'intervencions l'alcaldessa Lola Sánchez, el qual ha recordat que «si les dones ens parem, el món es para; així que continuarem lluitant per la igualtat en tots els sentits».

Un xocolate amb coca ha posat el punt final a la posada de llarg d'una exposició que es clausura el dimarts 6 de març a les 21 hores.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

170-expo-colectivo-dones-1

06 Març 2018
FaceBook  Twitter  

Altres