Les inscripcions d'alumnat d'infantil i primària en l'Escola de Nadal comencen el 27 de novembre

L'Escola de Nadal d’aquestes vacances d'hivern se celebrarà entre el 26 de desembre i el 5 de gener en el col·legi Bisbe Hervàs, on alumnes escolaritzats des d'infantil a primària podran disfrutar de jocs, espectacle, taller de cuina, manualitats i una excursió a Expojove. Les inscripcions online a aquesta proposta de la regidoria de Benestar Social seran del 27 al 29 de novembre, i les presencials tindran lloc en l'Espai Social Martínez Coll l'1 i el 4 de desembre.

De 9 a 13.30 hores, el col·legi Bisbe Hervàs acollirà del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener l'Escola de Nadal 2017, en la qual podran inscriure's menors escolaritzats  des de primer d'infantil a sisé de primària empadronats a Puçol.

«Hem mantingut el taller de cuina, que ha sigut una novetat de l'Escola enguany», explica Mar Mazo, edil de l'àrea. «A més, els inscrits disfrutaran en aquesta edició de l'Escola de Nadal d'un espectacle en el col·legi», afegeix.

No obstant, la gran novetat d’aquest any és la visita a Expojove, que excepcionalment durarà fins a les 5 de la vesprada: «fins ara, no hi havia hagut una excursió fora del municipi entre les activitats», detalla Mar. Així mateix, «continua l'opció d'inscriure a alumnes de primer d'infantil, com va ocórrer en l'Escola de Pasqua».

Les inscripcions tindran un preu de 20 euros. Per a realitzar-les online, serà necessari efectuar la matrícula entre el 27 i el 29 de novembre en l'enllaç que s'habilitarà en aquesta pàgina o des de la seu electrònica. La modalitat presencial es durà a terme en l'Espai Social Martínez Coll el 1 i el 4 de desembre, de 16.30 hores a 19.30 hores.

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

sede electronica 1

841-escola-nadal-anterior-3

23 Novembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres