Afacam i l'escola de hip-hop ballen junts contra l'Alzheimer

La gala benèfica per a ajudar en la lluita contra l'alzheimer, celebrada el divendres 22 de setembre en la Casa de Cultura de Puçol, va començar amb les paraules de la regidor Mar Mazo, la representant d'Afacam i la professora de l'escola de hip-hop, Laura Contelles, els que van destacar el paper de l'associació en l'ajuda no sols als malalts, sinó també als seus familiars, a més de l'agrair al poble de Puçol la solidaritat tantes vegades demostrada.

Després de la introducció, va ser Laura Contelles l'encarregada d'anar donant pas a les distintes actuacions de l'Escola Municipal d'Hip-Hop, en la que van participar alumnes de totes les edats. Les primeres a actuar va ser el grup Hopdolls Crew A, format per les majors de 15 anys, els que també van repetir al final de l'esdeveniment amb una segona actuació.

La segona actuació de la vesprada va ser la dels més xicotets, xics i xiques de 5 a 8 anys amb un curiós nom de batalla: Lil’ Soul Crew.

Catorze xiquetes de 9 a 11 anys formen Hopsoul Crew, un dels grups més nombrosos de la vetlada, i el primer a eixir a saludar abans d'actuar… una forma d'anar perdent la por a l'escenari.

Menys nombrós, però format per alumnes de 12 a 14 anys, Teenhop Crew va ser un dels grups més aplaudits pel públic en la sala d'actes de la Casa de Cultura.

Encara que si va haver-hi una actuació que va alçar passions eixa és sens dubte la de Mamuchis Crew. Com el seu nom indica, eren les mares (i alguna iaia) de les alumnes que havien actuat amb anterioritat, unes dones disposades a demostrar que l'hip-hop no té edat, per a la qual cosa no sols van ballar sinó que (amb un cert record irònic a una coneguda pel·lícula britànica) també van fer un gest d'anar llevant-se roba… tot dins d'un orde, que les nétes estaven entre el públic.

Després d'elles, el grup de xiquetes de 7 a 10 anys amb una certa experiència, les Maquinetes Move; una segona actuació de les majors, l'Hopdolls Crew i, per a finalitzar, tots junts sobre l'escenari per a interpretar una peça de Rihanna.

No es va omplir el pati de butaques, però els que van acudir no sols van mostrar la seua faceta solidària, també van disfrutar d'un espectacle inoblidable… i és que Puçol també es mou contra l'Alzheimer.

Informa i fotos: Sabín

fotos facefotos facefotos facefotos facefotos face

706-gala-afacam-3

 

 

 

 

25 Setembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres