Ajuntament i Conselleria aconseguixen que el Menjador de Vacances estiga obert durant tot l'estiu

Finalitzat el curs acadèmic i tancats els menjadors escolars, arriba el torn de l'obertura del Menjador de Vacances, un programa dirigit a famílies que tenen serioses dificultats per a atendre l'alimentació dels seus fills. Com a suport a estes famílies i a fi de garantir les necessitats bàsiques dels menors més vulnerables del nostre municipi, l'Ajuntament de Puçol, des de l'Àrea de Benestar Social que dirigix Mar Mazo, obri un menjador en el col·legi La Milotxa i que servirà cada migdia, durant la totalitat de les vacacions escolars, menús sans i equilibrats.

Després del menjar s'entregarà a cada xica i xic un berenar per a eixa mateixa vesprada i un desdejuni a consumir el matí següent. A més, vinculada a esta ajuda es troba la participació de les dites xiquetes i xiquets en activitats complementàries d'oci i temps lliure, que afavoriran la seua integració social, així com el gaudi de propostes lúdiques que convertiran l'estiu en espais i moments de diversió amb companys i amics.

Mentrestant, els seus pares ja s'han compromés a involucrar-se en accions relacionades amb de busca activa d'ocupació als efectes de millorar la seua situació laboral i econòmica”, apunta Mar Mazo. “De manera que, a partir del dia 22 de juny i fins al començament del pròxim curs escolar, els dies d'estes xicotetes i xicotets es transformaran en matins d'oci infestades de tallers i jocs, migdies de dinars en companyia dels seus amics, vesprades en què no faltarà un berenar i albes que tindran garantits cada un dels seus desdejunis”.

El Menjador de Vacances és la resposta de l'Ajuntament de Puçol a la subvenció de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per al desenvolupament de programes d'atenció de necessitats i inclusió social a menors i les seues famílies en període estival per a l'exercici 2017. El menjador està subvencionat els mesos de juliol i agost per la Conselleria i els dies que es desenrotlla en el mes de juny i setembre fins a l'inici del curs escolar ho assumix l'Ajuntament.

Informa: Àrea de Benestar Social | Fotos: Sabín

531-comedor-verano-3

27 Juny 2017
FaceBook  Twitter  

Altres