L'alcalde visita les tres persones de major edat de Puçol

El Nadal és una època de l'any quasi màgica, un moment en el qual les mostres d'amor i afecte inunden les nostres llars. I quina millor forma de traslladar este amor i afecte que acostant-se a les cases d'aquells veïns de major edat. Açò és el que han fet hui l'alcalde de Puçol, Enric Esteve, juntament amb la regidora de la Tercera Edat, Mar Mazo, en dues visites molt especials.

Els primers a obrir les seues portes a l'alcalde i a la regidora, han sigut Enrique Esteve Alonso, l'home de major edat a Puçol amb 101 anys, i la seua esposa Carmen Claramunt Muñoz, que ja ha complit els 99. Tots dos s'han mostrat molt agraïts per esta visita en la qual no ha faltat temps per a recordar els vells temps. Com és d'esperar, en esta època de l'any, no podien faltar els desitjos d'unes bones festes, acompanyats de diversos regals: una planta i una bufanda per a cadascun, perfecta per a aquesta època de l'any.

Rufina Chamorro Gutiérrez esperava molt impacient esta especial visita. L'ocasió ho mereixia, ja que Rufina és actualment la persona de major edat en tot Puçol. Néts, fills i besnéts tampoc s'han volgut perdre esta cita. Una Rufina visiblement emocionada no ha dubtat a posar-se la bufanda que li acabaven de regalar al coll, mentre contemplava orgullosa la unió de tota la seua família. “Estic molt contenta, agraïsc molt esta visita”, assegura la que actualment és la persona més longeva de la localitat.

“Estes visites són una oportunitat perfecta per al reconeixement de les nostres persones majors perquè si no fora per tot el seu treball i esforç, nosaltres no estaríem ací”, declara Enric Esteve. L'alcalde i la regidora s'han mostrat en tot moment molt propers amb els ancians i les seues famílies, al mateix temps que els han traslladat els seus desitjos de visitar-los altra vegada l’any que ve.

Informa: Ruth Ruiz Orenga | Fotos: Sergio Maestro

fotos facefotos face

1037-visita-a-la-vecina-mayor-2

26 Desembre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres