Aconseguir entre tots que el Vallet siga un exemple de barri responsable i solidari

El dijous 27 d'octubre comença el treball a peu de carrer en el barri del Vallet: fruit del conveni entre la Universitat de València i l'Ajuntament de Puçol, una persona estarà realitzant enquestes als veïns, per a conéixer com veuen la seua zona de residència els propis veïns. És la primera fase d'un projecte per a aconseguir un barri millor junt amb la Travessera del Vallet.

Al juliol es va firmar el conveni entre la Universitat de València i l'Ajuntament de Puçol per a realitzar un estudi sociològic que comprenga multitud de temes: social, laboral, anàlisi de la població…

El dijous 27 d'octubre l'estudi comença a ser una realitat: a distintes hores del dia, durant unes quantes setmanes, una persona recorrerà el barri sol·licitant la col·laboració anònima dels veïns per a realitzar 350 enquestes.

L'objectiu de les enquestes és saber què opinen els veïns sobre el seu propi barri”, explica la regidora Mar Mazo, responsable de Serveis Socials. “Però serà una arreplega de dades molt discreta: no cridarà a les portes, només en el carrer, i, sobretot, no es demanarà cap dada als veïns participants, tot anònim”.

Una vegada arreplegada la informació es processaran les dades i començarà l'estudi per a decidir quines mesures es poden implantar en la zona per a aconseguir entre tots —veïns i administracions públiques— que El Vallet es convertisca en un barri responsable i solidari, un lloc per a conviure.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

862-el-vallet-1

26 Octubre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres