La Fundació TAI i l'Ajuntament de Puçol ajuden als jóvens voluntaris que treballen per la igualtat en el món

El dimarts 31 de maig, Elisabeth Hofmann i Mónica Donellann (per part de la Fundació TAI), Mar Mazo i José Luis García Nadal (per l'Àrea de Benestar Social) i l'alcalde Enric Esteve han assistit a la firma del nou conveni anual entre ambdós institucions, que permetrà treballar durant tres mesos a diversos jóvens voluntaris en un projecte educatiu en una zona rural de Nepal.

És el quart any que es firma el conveni de col·laboració entre la Fundació solidària TAI i l'Ajuntament de Puçol: una ajuda de 2.000 euros destinats a cobrir en part els costos del viatge, allotjament i assegurança d'aquells voluntaris que treballen en tasques solidàries en un altre país durant més d'un mes.

La Fundació Solidària TAI (Treballs d'Ajuda a la Infància) és una organització social apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre, amb àmbit d'actuació local a València i internacional a Nepal, que “naix del profund i sincer desig d'ajudar amb la nostra aportació i col·laboració a millorar la qualitat de vida dels xiquets i xiquetes del món, atorgant-los les ferramentes necessàries per a tindre una vida més saludable a tots els nivells: físic, psíquic i emocional”, explica Elisabeth Hofmann.

Per a portar avant els seus projectes, TAI compta amb una infraestructura estable mínima, el que evita carregar de costos la fundació i permet que tots els diners vaja destinat als projectes en marxa.

Per a nosaltres és fonamental que els jóvens amb inquietuds puguen desenrotllar el seu projecte solidari en llocs com Nepal”, continua Elisabeth. “Per a això, els formem abans de viatjar. Allí, els prestem tot el suport possible. I després, quan tornen, compartixen la seua experiència a través de tallers d'interculturalitat en les escoles i xarrades per a sensibilitzar altres jóvens”.

Actualment, este és l'únic conveni de col·laboració destinat a potenciar els viatges de jóvens voluntaris disposats a desenrotllar projectes educatius i socials en països com Nepal.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

514-conveni-tai-4

31 Maig 2016
FaceBook  Twitter  

Altres