“Fabuloses”: el 9 de març s'estrena el nou muntatge de Huit Teatre per a la Setmana de la Dona de Puçol

Per tercer any consecutiu, el grup de dones Huit teatre participarà en la Setmana de la Dona de Puçol. 24 fabuloses dones es pujaran el 9 de març a les 18 hores sobre les taules de la Casa de Cultura, dirigides per Aitor Caballer, en una sessió gratuïta les entrades de la qual es poden aconseguir amb antelació.

Fabuloses és el títol de la mostra del taller Dones a escena 2016 que s'ha dut a terme durant els tres primers mesos de l'any en la Casa de Cultura de Puçol, dins de les activitats organitzades per la Regidoria de la Dona.

Per a enguany s'ha preparat una mostra diferent de la dels anys anteriors, en les que hi havia una trama a l'ús. Fabuloses és una successió de temes i històries que retraten la figura de la dona en els nostres dies: des de la discriminació laboral fins als tabúes sexuals.

La peça mescla dansa, cant, escenes a l'ús, així com també una manera més “contemporània” de fer teatre.

Durant l'últim trimestre de 2015, el treball realitzat va ser basant-se en  “l'expressió corporal”. Al gener de 2016 es va començar amb el treball que desembocaria en la mostra que s'estrenarà el 9 de març, en la que s'aprofita allò que s'ha aprés en l'anterior trimestre, alhora que se li suma un nou treball basant-se en lectures, recerques en internet, improvisacions i textos d'autors anomenats, com els Monòlegs de la vagina d'Eve Einsler.

Un total de 24 dones (algunes veteranes, altres s'estrenaran per primera vegada), han arribat fins al final d'esta aventura. No és fàcil pujar-se a les taules enfront d'un pati de butaques que, si les estadístiques no fallen, s'omplirà fins als límits.

Esperem que el públic gaudi d'este nou treball de Huit Teatre que amb tant afecte hem preparat.

Escriu: Aitor Caballer | Disseny cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

213-ensayo-fabuloses-3

04 Març 2016
FaceBook  Twitter  

Altres