Els júniors de les dos parròquies de Puçol arrepleguen centenars de quilos d'aliments en la Campanya del Pot de Càritas

Un any més, Apocalipsis i Caminar, els dos centres júniors de la població van demostrar que les dos parròquies de la població treballen juntes quan cal acostar el muscle en activitats solidàries: els xics i xiques van passar pels domicilis de Puçol arreplegant aliments no peribles per a Càritas Interparroquial, mentres els educadors i el personal de Mans Unides s'ocupava de classificar-ho tot en l'economat.

Quan s'acosten les dates nadalenques, Mans Unides coordina la campanya d'arreplega d'aliments per a Càritas Interparroquial de Puçol, campanya en què participen directament els xiquets i educadors de Santa Marta i els Sants Joans.

Són ells els que, per a facilitar la tasca als veïns, van passant casa per casa arreplegant aliments no peribles. Sobretot pots i llandes de conserves, però també arròs, oli, vinagre, sal, sucre, pastes… i inclús productes d'higiene.

En el fons es tracta de tirar una mà a què tiren una mà cada setmana als què necessiten ajuda per al dia a dia.

I, com sempre, els veïns de la població van aportar centenars de quilos de productes de qualsevol tipus. L'economat ja disposa de recursos per a ajudar a passar el nadal a les famílies de Puçol que més ho necessiten…

Encara que la seua tasca continua cada setmana, repartint aliments, productes d'higiene i inclús roba els dimecres a la vesprada en la seua seu, situada en l'antic centre d'acollida.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

1030-bote-caritas-5

 

13 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres