Música, poemes, pancartes i una obra de teatre protagonistes de l'Acte Contra la Violència de Gènere

Dimecres 25 de novembre, a les 12 del migdia, en la porta de l'Ajuntament de Puçol, s'ha celebrat l'acte contra la violència masclista amb la col·laboració de diversos col·lectius i entitats locals: la residència de la tercera edat, l'escola d'adults, el grup de teatre del Programa de la Dona, els alumnes de l'institut i el taller de discapacitats.

La regidora de la Dona, Mar Mazo, ha sigut l'encarregada de presentar, donar pas a cada una de les intervencions i, finalment, tancar l'acte amb la lectura d'un manifest institucional i un poema.

Les actuacions de grups invitats han començat amb una lectura de poemes i l'exhibició de pancartes a càrrec de la residència de la tercera edat.

Després dels iaios, els jóvens alumnes de l'institut, que a més de llegir entre tots un manifest, han compost l'eslògan “No a la violència de gènere”.

En tercer lloc han intervingut els alumnes del grup de convivència, que formen part dels projectes d'actuació amb persones amb discapacitat, també amb la lectura d'un manifest.

Encara que inicialment l'actuació dels alumnes de l'Escola Permanent d'Adults consistiria en una cançó de Manuel Carrasco, finalment han optat per escriure i llegir una sèrie de pensaments entorn de la violència.

Com ja va succeir el passat any, el moment culminant ha consistit en una representació teatral a càrrec de les dones de Huit Teatre dirigides per Aitor Caballer. Una obra original en què una trentena d'intèrprets han omplit la plaça enfront de l'ajuntament amb la seua reflexió entorn del “No a la violència”.

Després de la lectura del manifest oficial a càrrec de la regidora, tots els assistents han guardat un minut de silenci.

I, com a despedida, una foto de record amb tots els participants.

Informa: Sabín Fotos: Sergio Maestro

fotos face

977-acto-violencia-genero-5

25 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres