Sesderma i Derex creen ocupació social a Puçol: ja treballen amb l'associació de discapacitats

Josep Vento i Iván Hernández, responsables de Sesderma i Derex, han visitat l'11 de novembre les instal·lacions d'ADIS (Associació de Discapacitats de Puçol) en companyia de l'alcalde Enric Esteve i la regidora Mar Mazo. L'objectiu de la cita era concretar possibles comandes i terminis per a començar a col·laborar les tres empreses, amb la qual cosa “la creació d'ocupació social a què es va comprometre Sesderma ja és una realitat, abans inclús de traslladar la nostra empresa al polígon de Puçol”, ha explicat Vento.

Sesderma és una empresa puntera en el món farmacèutic que ha adquirit 22.000 metres quadrats en el polígon La Murta de Puçol, per a traslladar ací la seua producció. Els acords amb l'ajuntament ja estan firmats, la licitació de les obres està en marxa i el 2 de gener comencen el moviment de terres.

Però, com havien anunciat en el seu moment, no sols crearan ocupació general, sinó molt especialment ocupació social.

Falten quasi dos mesos per a començar les obres i ja hem començat a treballar amb ADIS”, explica Josep Vento, director de Sesderma. “Vam estar a l'octubre ací, ens va agradar com treballen, vam fer un test amb dos productes que ha sigut positiu, i ara hem vingut a formalitzar les primeres comandes, perquè ens vam comprometre a fomentar l'ocupació social i Sesderma sempre complix els seus compromisos”.

Les proves realitzades amb la manipulació i l'envasament de productes han funcionat tan bé que Vento ha garantit a l'Associació de Discapacitats de Puçol que ells tindran l'exclusiva del treball final amb les ampolles: “vénen ja plenes i ells seran els encarregats de muntar-les en caixes, posar l'estoig i afegir el prospecte; en definitiva, tot el procés d'empaquetatge final”.

Però Sesderma també va garantir que a més de l'empresa matriu portaria altres que treballen per a ella i que poden ampliar la creació d'ocupació a Puçol.

I la primera d'eixes empreses estava l'11 de novembre en la visita a ADIS.

Iván Hernández és el director de Derex, una empresa amb treballs para l'ONCE i seus a Barcelona i altres poblacions. El seu manipulat del producte està dividit en dos línies, una interna i una altra externa. I és precisament esta última línia la que ara començarà a treballar també amb ADIS.

Arran de la meua relació amb Sesderma ens hem acostat a conéixer als components d'ADIS. No necessitem fer una prova de qualitat del treball perquè els nostres socis ja ens han garantit els resultats, així que començarem a treballar este mateix mes, amb plans a tres mesos i la comoditat que suposa tindre el manipulat molt prop de la nostra fàbrica”, explica el director de Derex.

El trasllat de Sesderma al polígon de Puçol és un projecte vital per a potenciar la creació d'ocupació a Puçol, d'ací que l'alcalde Enric Esteve i la regidora Mar Mazo hagen estat presents en les distintes visites que l'empresa ha realitzat a la població, alhora que han seguit de prop tots els tràmits perquè l'empresa del doctor Gabriel Serrano, veí de Puçol, tinga les seues instal·lacions en marxa al llarg de 2016.

Per a l'alcalde, “és fonamental que una empresa en expansió arribe al nostre polígon, però també que siga una empresa sensibilitzada amb el treball amb discapacitats, perquè això ens va a permetre generar més ocupació en el nostre municipi. Per la nostra part, des de l'ajuntament estem accelerant tots els tràmits, sempre d'acord amb el que exigix la llei, perquè el trasllat de Sesderma siga una realitat en 2016”.

Informa: Sabín |Fotos: Sergio Maestro

fotos face934-sesderma-derex-2

11 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres