Cinc propostes per a ajudar des de Puçol als afectats pel terratrémol a Nepal

A penes 48 hores després del terratrémol que ha assotat Nepal, la Fundació TAI i l'Ajuntament de Puçol han començat a organitzar activitats i propostes perquè els veïns puguen col·laborar en la reconstrucció del país. Una campanya per a esta mateixa setmana que inclou actuacions musicals en el carrer, ioga en un espai públic, donacions i tota l'energia positiva que siguem capaços de generar.

Com ja sabreu, un greu terratrémol de 7.9 ha assotat Nepal. Des de la Fundació TAI estem immensament tristos i preocupats. Es compten 4.000 morts i 7.000 ferits. Inclús no s'ha arribat a moltes zones remotes afectades i els mitjans són mínims. La xifra de morts serà molt major (algunes dades parlen de fins a 15.000). Hi ha més d'un milió de xiquets afectats. Milers de persones han perdut el seu llar. La gent està confusa i aterrida, dormint en improvisades tendes de campanya.

S'acaba l'aigua potable, hi ha escassetat d'aliments i de medicaments. Nepal necessita la nostra ajuda ja, urgent.

Com pots ajudar?

1. Fes una donació en el nostre comptenum.0081 0145 07 0002849992 . Tot el que es reba anirà destinat a esforços de reconstrucció. Mes informació ací.

2. El dissabte 2 de maig, al matí, portarem la música al carrer de Puçol. Acosta't, disfruta de la música, informa't i fes un donatiu. Prompte donarem més detalls del lloc, però estarem prop dels supermercats. En principi l'horari previst és de 10.30 a 13 hores. Estem treballant en col·laboració amb l'ajuntament per a localitzar els espais ideals.

3. També el dissabte al matí, de 12.45 a 13.30 hores, Tiko i Mónica, professors de ioga, faran una classe per a aprendre tècniques de relaxació. Prompte confirmarem lloc, encara que serà un local municipal. Donativo Mínim de 3 €… la recaptació serà íntegra per a la reconstrucció de Nepal.

4. Qualsevol altra iniciativa és benvinguda. Si organitzes la teua pròpia activitat per a arreplegar fons, posa't en contacte amb nosaltres. Sumem esforços entre tots.

5. Ajuda'ns a ajudar a Nepal amb la teua presència, el teu somriure, el teu donatiu i sobretot.... Corre la veu!

Dóna-li al “like” a la nostra pàgina de Facebook Fundació Solidaria TAI per a anar ampliant la informació sobre les activitats que estem organitzant.

Informen: Tiko Esteve i Mónica Donnellan Fotos: Agències de notícies

386-terremoto-nepal-1

27 abril 2015
FaceBook  Twitter  

Altres