Finalitza el curs conjunt per al Puig i Puçol de cuidadors de malalts d'Alzheimer

Puçol i El Puig compartixen la mateixa treballadora de la Llei de Dependència, per la qual cosa algunes activitats que s'organitzen per als familiars de malalts d'Alzheimer són compartides, com el curs dirigit a familiars i cuidadors en malalts, impartit en el Centre Municipal García Lorca d'El Puig durant la segona quinzena d'octubre.

En esta edició el curs es dirigix no sols a cuidadors de malalts d'Alzheimer, sinó també de discapacitats, pel que s'ha convocat a totes les famílies que han sol·licitat l'ajuda de la Llei de Dependència per a assistir al Centre Municipal García Lorca, en El Puig de Santa Maria, des del 15 al 31 d'octubre.

Per a poder cuidar un malalt d'Alzheimer no sols cal tindre voluntat i ganes, sinó també una preparació adequada”, explica la regidora Eloísa Rosa Martínez. “Per això la Conselleria de Benestar Social organitza estos cursos formatius a què han d'acudir aquells familiars que tindran persones dependents a càrrec seu. L'assistència és obligada perquè sense el certificat que atorga la Conselleria no es pot sol·licitar l'ajuda econòmica de la Llei de Dependència”.

Res pot substituir l'esforç i l'afecte que cada un posa per a cuidar els seus sers volguts… però això no és suficient si un no se sap com: d'ací que la formació per a cuidadors siga, ara com ara, obligatòria.

Informa: Sabín |Fotos: Sergio Maestro

fotos face

1014-finaliza-curso-alzheimer-3

03 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres