Vine gratis el 7 d'octubre a conéixer la Ludoteca Municipal, diversió i aprenentatge garantits

D'octubre a maig, la Ludoteca Municipal oferix totes les vesprades laborables una alternativa per als pares que treballen i un punt de suport per a activitats formatives dels alumnes de 2n d'infantil a 2n de primària. I este curs, a més, també organitza xarrades per als pares… per 9 euros al mes, la diversió i l'aprenentatge estan garantits.

Situada en l'Espai Social Martínez coll, junt amb el Centre de Dia de Menors i l'Agència de Col·locació, la Ludoteca Municipal obri de nou les seues portes des de l'1 d'octubre fins a finals de maig, de dilluns a divendres, de 17 a 19 hores, per només 9 euros al mes.

Les dos monitores que atenen la ludoteca no sols cuiden dels xiquets, sinó que organitzen contínuament tallers, festes, jocs i activitats adaptades a les seues edats, de 4 a 8 anys”, explica la tècnic de benestar social, Laura Romeu.A més, este curs posem en marxa una nova experiència: també els pares podran acudir per a xarrades orientatives sobre els seus fills”.

Perquè cap xiquet es quede sense saber quines opcions li oferix este servici municipal, les monitores de la Ludoteca Municipal estaran repartint informació a l'eixida de classe dels col·legis públics i concertats a principis d'octubre… i el dimarts 7, de 17 a 19 hores, no et perdes la festa de benvinguda del nou curs, oberta a tots els xiquets.

Una oportunitat única per a provar a fons tot el que pots disfrutar durant tot el curs. No faltes.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual | Fotos: Laura Romeu

888-actividad-ludoteca-4

04 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres