La residència complix 20 anys i ho fa amb fotos, vídeos, música i l'alegria de viure

La Residència i Centre de Dia de persones majors dependents de Puçol va celebrar el 24 de setembre l'acte oficial del seu vinté aniversari, amb la presència de la consellera Asunción Sánchez, l'alcaldessa Merche Sanchis i la regidora Eloísa Rosa, junt amb les associacions locals, personal tècnic i residents del centre. Fotos, actuacions, poesia, música i vídeos van ser els protagonistes de la jornada.

Valora (servicis a la dependència) i la Fundació Salud y Comunidad són les responsables de la gestió quotidiana de la residència en els últims anys i han sigut les encarregades de coordinar totes les activitats del 20 aniversari, que s'ha celebrat al llarg del mes amb els residents en el centre, encara que l'esdeveniment central es va reservar per a la vesprada del dimecres 24 de setembre.

D'entrada, tots els invitats passaven per una sessió de fotos un photocall, en el que quedava reflectida la seua presència per a eixes sessions de passes de fotos que els usuaris tenen de forma quotidiana, en la sala de televisió.

Ja amb el públic assentat, va arribar el torn d'actuacions: una poesia escrita per un usuari al seu iaio; l'homenatge dels residents a aquells que porten més temps en el centre, tant treballadors com usuaris; la projecció de Trossets de vida, un audiovisual a base de fotos, i del vídeo 20 anys de la residència de Puçol, en el que s'arreplegaven entranyables imatges del centre i les persones que han passat per ell.

Asunción Sánchez Zaplana, consellera de benestar social, va ser l'encarregada de tancar l'acte amb unes paraules d'agraïment a què estan, els que han estat, els que atenen i els que són atesos, perquè tots han fet possible que la residència aconseguixes els 20 anys d'història.

Per a finalitzar, el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol va oferir un xicotet concert i un vi d'honor acompanyat de tortada van posar la guinda a la celebració.

Va ser un bell record, però també una aposta pel demà, pel continuar creixent dia a dia i, sobretot, una celebració de la vida i de l'alegria de viure.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

fotos facefotos face

857-aniversario-residencia-1

01 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres