La Ludoteca Municipal, un respir per als pares i una diversió per als fills

Els alumnes del CEI Mini Cole han passat un divertit dia en les instal·lacions de la Ludoteca Municipal, jugant i disfrutant amb els seus amics en un centre diferent a l'habitual. La Ludoteca ja ha tancat les seues portes amb un balanç molt positiu de l'any, però tornarà a obrir a l'octubre perquè els pares puguen deixar els seus fills mentre realitzen les seues tasques.

El divendres 4 de juliol, el Mini Cole va assistir a la Ludoteca de Puçol, situada en l'Espai Social Martinez Coll, perquè els xiquets realitzaren una sèrie de tallers i disfrutaren una bona matí d'estiu. Van assistir un total de 21 xiquets de diferents edats, acompanyats de 3 monitores, que van jugar i van disfrutar amb ells en el centre.

La Ludoteca és un espai on els xiquets, a banda de deprendre realitzant diversos tallers dedicats a l'alimentació, hàbits higiènics..., també disfruten amb activitats extraescolars, com el dia del llibre o Halloween. A més, suposa un respir per als seus pares els que poden desenrotllar les seues tasques diàries mentre els seus fills es divertixen, de dilluns a divendres de 17 a 19 hores.

“No és aconsellable que els xiquets vinguen tots els dies a la Ludoteca, també han de passar temps amb els seus pares”, afirma Laura Romeu, la tècnic responsable del centre, qui també nos conta que els xiquets van molt contents al centre, per la qual cosa per al pròxim curs continuaran amb la mateixa línia de tallers on els xiquets disfruten deprenent.

Les activitats es dividixen en dos parts: una primera hora on els treballs són més dirigits per part de l'adult i realitzen diversos tallers; i una segona que es basa en el joc lliure i espontani.

L'ajuntament recolza el projecte i vol potenciar estos servicis, com nos conta Eloísa Rosa Martínez, regidora de Benestar Social: “La Ludoteca concilia la vida familiar amb la laboral,  pel que suposa un respir per als seus pares”.

Com a novetat per al pròxim curs, es proposen donar més publicitat al centre, i  també es proposen invitar als col·legis perquè visiten la Ludoteca i passen un divertit dia rodejats dels seus amics i en un entorn diferent a l'habitual, igual que ja vénen fent amb les guarderies del poble.

Informa: Diana Verdejo | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

695-minicole-en-ludoteca-2

09 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  

Altres