Posa't en el seu lloc: jornada d'esports adaptats en la platja

Posa't en el seu lloc: jornada d'esports adaptats en la platja

Voluntaris de l'empresa Sanlúcar Group, acompanyats de les seues famílies, van passar el matí del dissabte 21 de setembre en la platja i en l'Espai Voramar, practicant esports adaptats amb els components d'ADIS (Associació de Discapacitats de Puçol) i els alumnes del PQPI (Programa de Qualificació Professional Inicial) de jardineria.

L'activitat pretén fomentar la col·laboració d'empreses amb entitats locals i la cohesió social, un dia de l'empresa que, gràcies a la col·laboració d'Adecco i l'Ajuntament de Puçol, enguany s'ha centrat en l'esport adaptat i en col·lectius locals amb discapacitat. El plantejament és senzill: posa't en el seu lloc.

Davall esta premissa, treballadors i familiars de Sanlúcar Group, junt amb representants de l'ajuntament, van jugar en la plaça Rosa dels Vents partits de bàsquet en cadires de rodes, van intentar derrocar birles manejant-se les boles amb una canaleta moguda amb la boca i altres proves destinades a sensibilitzar sobre les dificultats que troben persones amb minusvalideses al seu dia a dia.

I després, tots junts a dinar una paella en l'Espai Voramar.

Durant la mateixa, es van entregar els diplomes als participants en l'experiència i es van arreplegar propostes per a futures edicions del dia de l'empresa.

La idea no és nova, inclús ADIS ja va participar en una jornada semblant amb l'empresa de transports UPS, però per als membres de l'associació i dels tallers que treballen amb discapacitats (com el PQPI de jardineria) és una satisfacció personal poder compartir este tipus de trobades solidàries, en el que també van estar presents els regidors Salvador Àvila i José Mª Esteve, responsables de la platja i d'educació, respectivament.

Informa: Sabín
Fotos: Agustín Baena

mas-fotos_facebook

870-ponte-en-su-lugar-5

 

01 Octubre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres