Programa d'actes entorn del 21 de setembre, Dia Mundial de l'Alzheimer

Programa d'actes entorn del 21 de setembre, Dia Mundial de l'Alzheimer

El dia 21 de setembre, un total de 32 associacions valencianes que lluiten contra l'Alzheimer realitzaran una solta conjunta de globus verds. No serà l'única activitat en què participe AFACAM, l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Puçol i el Camp de Morvedre, ja que té una àmplia programació d'actes del 16 al 28 d'este mes.

AFACAM realitzarà la solta de globus el dissabte 21 a les 12 del migdia, en el terraet de la plaça Cronista Chabret, després de la lectura del manifest Alzheimer: qüestió d'Estat. Amb esta activitat, l'associació de familiars vol insistir en la importància de la lluita conjunta contra una malaltia que no sols afecta els malalts, sinó també a tot el seu entorn pròxim.

Com subratlla el president d'AFACAM, Josep Antoni Arnau: “és molt important la col·laboració de tot el col·lectiu ciutadà, polític i empresarial a l'hora de recolzar a la nostra associació, amb voluntariat i presència en els esdeveniments que realitzem al llarg de l'any, així com amb ajudes econòmiques”.

Precisament per a captar més suport i ajuda econòmica, l'associació ha programat una sèrie d'activitats de promoció del 16 al 28 de setembre, entre les que destaca la mesa informativa en el mercat de Puçol (el dimarts 17), la festa intergeneracional en el Centre d'Especialitats del Port de Sagunt (el dijous 19) i l'espectacle de ball a càrrec d'Anima's Dance en la Casa de Cultura del Port (el dissabte 21).

Esta és la programació completa d'actes per a commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer:

DILLUNS 16 SETEMBRE

17:00 h: Jornada cultural per als usuaris de la Unitat d'Estimulació i Respir Familiar a càrrec de músics del col·legi Adventista de Sagunt i el poeta Juan Picazo. Lloc: Unitat d'Estimulació i Respir Familiar, AFACAM.

DIMARTS 17 SETEMBRE

9:30-13:30 h: Mesa informativa en mercat de Puçol.

DIMECRES 18 SETEMBRE

9:30-13:30 h: Mesa informativa en mercat de Sagunt. 

13:00 h: Intervenció a Onda Zero Sagunt.

DIJOUS 19 SETEMBRE

9:30-13:30 h: Mesa informativa en centre d'especialitats de Port de Sagunt.

17 h: Festa intergeneracional: contacontes, manualitats, jocs i berenar. Lloc: AFACAM.

DISSABTE 21  SETEMBRE

12 h: Lectura de Manifest i solta simbòlica de globus. Lloc: Plaça Cronista Chabret de Sagunt.

19 h: Espectacle de ball Dansa Clàssica i Cabaret a càrrec de la companyia Anima's Dance. Donatiu: 5 Euros. Lloc: Casa de Cultura de Port Sagunt (Carrer Progrés).

DIMARTS 24 SETEMBRE

18:00 h: Taller de Riso teràpia per a familiars i voluntaris d'AFACAM, impartit per D. Jose Manuel Lloria. Lloc: AFACAM.

DISSABTE 28 SETEMBRE

9:30-13:30 h: Taula informativa en el mercat de Port de Sagunt.

Informa: Sabín

845-gala-afacam-1

 

14 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres