Els tallers de tercera edat finalitzen amb una exhibició de memòria, balls i gimnàstica

Els tallers de tercera edat finalitzen amb una exhibició de memòria, balls i gimnàstica

El Sindicat Agrícola va ser l'escenari de l'acte de fi de curs dels tallers de la tercera edat organitzats des de l'Àrea de Benestar Social de l'ajuntament. Una exhibició de memòria, de balls i de gimnàstica de manteniment van ser els tres plats d'un menú que va tindre un xicotet piscolabis com a postres... i tot això amb els iaios acompanyats dels seus fills i néts. Una bella estampa.

Després de mesos de classe, els tallers de la tercera edat van finalitzar amb un acte en què els participants van donar bona mostra d'allò que s'ha aprés al llarg de tot el curs.

Incansables, en el que va d'any han disfrutat amb la fisioteràpia, podologia, gimnàstica de manteniment i del ritme dels balls de saló, a més de comptar amb xicotetes xarrades on se'ls formava i informava sobre la prevenció dels problemes més freqüents, al mateix temps que passaven un estona agradable.

Una de les activitats més destacades durant tot el curs ha sigut el taller de memòria, l'objectiu principal del qual és augmentar les seues capacitats i habilitats socials: "tot això és necessari perquè les persones de la tercera edat prenguen consciència de tots els aspectes possibles i milloren la seua independència i motivació, ja que millora el seu estat actiu quan arriben a certa edat" va apuntar la regidor Eloísa Rosa Martínez. D'esta manera, s'organitzava el fi de curs d'estos tallers, en el que van tindre lloc diverses actuacions de ball i xicotets records on els familiars, fills i néts els escoltaven atentament.

Estos actes donen precisament un bo compte dels avanços i èxits que els majors fan en cada curs, ja que se centren en una exposició de treballs realitzats, i actuacions amb què els alumnes mostren tot allò que s'ha aprés en els tallers.

Informa: Beatriz Abad

633-Fin-de-curso-talleres-de-tercera-edad-3

02 Agost 2013
FaceBook  Twitter  

Altres