Amb la calor de l'estiu, la Ludoteca Municipal canvia de color

Amb la calor de l'estiu, la Ludoteca Municipal canvia de color

Gràcies als huit jóvens alumnes del Taller d'Iniciació Professional de Manteniment d'Edificis i Pintura, el passat mes de juny la Ludoteca Municipal va canviar els colors de les seues parets. A este treball inicial es va sumar posteriorment l'esforç i la creativitat de les monitores de la ludoteca, Olga Ortega i Rebeca Llácer, i la tècnic responsable del servici, Laura Romeu, els que amb molta il·lusió i paciència van tractar de convertir la Ludoteca en un espai agradable i colorit.

Les acabades de pintar parets van ser invadides per la presència de divertits ninets que acompanyaran els jocs i activitats dels xicotets xiquets que visiten este espai durant el pròxim curs escolar. Amb este minuciós treball s'ha pretés crear un ambient amé i distés que faça amena l'estada dels peques en este espai.

Este estiu, durant el mes de juliol, la Ludoteca Municipal ha obert les seues portes per als xiquets i les xiquetes de l'Escola d'Estiu municipal, que han sigut els primers a conéixer estos divertits companys de joc que els vigilen des de les parets, amb els seus graciosos vestits i els seus alegres colors.

La Ludoteca és un espai municipal ubicat en l'Espai Social Martínez Coll (en el carrer la Costera, en el barri Hostalets). Oferix jocs, tallers, amics nous i moltes rialles... de dilluns a divendres de 5 a 7 de la vesprada. Dos monitores atenen els xiquets inscrits que cursen des de 2n d'infantil fins a 2n de primària, ambdós inclusivament.

Si encara no la coneixes, a que esperes? I si ja eres alumne habitual, recorda: Obrim a l'octubre!

Informa: Ludoteca Municipal

723-ludoteca-municipal-3

08 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  

Altres