El 15 de desembre, nova campanya del pot de Cáritas: la teua ajuda no té preu

El 15 de desembre, nova campanya del pot de Cáritas: la teua ajuda no té preu

Ja és tradició que quan s'acosta el Nadal els col·legis públics, concertats i privats de la població realitzen una campanya d'arreplega d'aliments i productes de primera necessitat per a ajudar a l'economat Cáritas Interparroquial de Puçol. Com sempre, des de l'entitat insistixen en el fet que siguen aliments no peribles i agraïxen la col·laboració de tots els veïns.

Els centres júniors de les dos parròquies, Sants Joans i Santa Marta, junt amb els alumnes de distints col·legis públics, concertats i privats de la població se sumen el 15 de desembre a Cáritas, recorrent la població o arreplegant directament en els centres educatius aliments no peribles i materials de primera necessitat per a abastir l'economat de Cáritas.

Un abastiment que es fa més necessari si tenim en compte el servici que ha prestat l'economat en estos deu primers mesos de 2012. Com a mostra del que han repartit entre veïns de Puçol, heus ací alguns exemples: 17.464 litres de llet, 11.090 quilos d'arròs, 3.608 llandes de tonyina, 1.150 quilos de sucre, 783 pots de cacau, 1.630 paquets de galletes, 1.040 quilos de cigrons, 780 quilos de farina, 1.040 quilos de fesols, 840 quilos de llentilles, 745 paquets de pasta, 1.925 llandes de sardines, 1.800 pots de tomaca…

Això quant a alimentació, encara que també cal sumar a estos nombres els referits a productes d'higiene personal, com els 396 envasos de xampú, els 413 pots de gel o els 552 paquets de detergent.

El treball que fan tant els júniors com els alumnes de tots els col·legis no té preu”, assegura Ximo Esteve, president de Cáritas Interparroquial. “Una vegada han fet ells l'arreplega, nosaltres ens acostem als centres, ens emportem el material, ho cataloguem i ho depositem en l'economat, on els dijous a la vesprada les cues són cada vegada majors per a demanar tot tipus d'ajuda”.

Si tu també vols sumar-te, recorda: la campanya del pot busca, òbviament, pots i envasos no peribles d'aliments, encara que també productes de neteja i higiene.

El 15 de desembre comptem amb tu: la teua col·laboració no té preu.

Informa: Sabín

1112-ximo_esteve-3

 

01 Desembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres