L'Escola de Nadal es despedix amb nadales i obres de teatre després de nou dies d'activitats lúdiques

L'Escola de Nadal es despedix amb nadales i obres de teatre després de nou dies d'activitats lúdiques

Amb el final de les vacances nadalenques i la tornada dels escolars a les aules, La Escola de Nadal 2011-2012 ha tancat les seues portes, no sense abans celebrar una fi de festa d’allò més animada, on els alumnes van fer gala dels seus dots musicals i representatius. Els més xicotets van cantar nadales i els majors es van atrevir amb dues obres teatrals, El gegant egoista i una adaptació de Shrek.

Com cada any per les dates nadalenques, l'Escola de Nadal de Puçol va obrir les seues portes el passat 26 de desembre amb l'objecte que els més xicotets tragueren el màxim partit al seu temps lliure, descobrint activitats noves i divertint-se, mentre els seus pares estaven treballant.

L'Escola de Nadal ha tingut una duració total de 9 dies, des del dilluns 26 de desembre fins al dijous 5 de gener, i ha comptat amb alumnes de distintes edats, des de les etapes d'Infantil, Primària de primer cicle, fins a Primària de segon cicle

Enguany, el programa de l'Escola ha comptat amb excursions, visita de patges reals, teatre, tallers, etc, així com una àmplia varietat de jocs a l'aire lliure. Així, d'entre les activitats realitzades, destaquem les excursions dels alumnes d'Infantil a la Ludoteca Municipal, on van poder disfrutar d'una sala de jocs dedicada a la seua edat, amb joguets i jocs adaptats. En el cas dels alumnes de Primària, destaquem l'excursió a Sagunt per a vore el Betlem ubicat en la Glorieta.

Però potser l'activitat més satisfactòria i entretinguda per als xiquets va ser el denominat Fi d´Escola, protagonitzat per tots els alumnes. Així doncs, vam poder vore als més xicotets cantar nadales i als més majors representar dos obres de teatre, concretament, els xiquets de primer i segon de Primària van representar El Gegant Egoista i els xiquets de tercer a sext de Primària van realitzar una adaptació de la pel·lícula Shrek.

Esta festa de tancament es va realitzar l'últim dia, amb l'objectiu de fomentar la participació i el treball en grup. Per a això, els xiquets van elaborar les seues pròpies disfresses, també part del decorat, i inclús van participar en la creació dels diàlegs i en el guió del teatre. Per a la clausura d’esta activitat comptem amb la presència de la regidora de benestar social, Eloïsa Rosa, a qui agraïm el seu interés.

L'Escola de Nadal ha tingut una duració total de 9 dies, des del dilluns 26 de desembre fins al dijous 5 de gener, i ha comptat amb alumnes de distintes edats, des de les etapes d'Infantil, Primària de primer cicle, fins a Primària de segon cicle. Els alumnes han sigut dividits en grups amb la finalitat d'adaptar les activitats al seu nivell evolutiu.

Informa: Laura Romeo

035-escola-nadal-3


11 Gener 2012
FaceBook  Twitter  

Altres