ASVAT felicita el nadal als seus socis amb el seu tradicional berenar, regals i bon ball per acomiadar el 2011

ASVAT felicita el nadal als seus socis amb el seu tradicional berenar, regals i bon ball per acomiadar el 2011

L'Associació de Pensionistes i 3a Edat, ASVAT, ha felicitat el nadal als seus socis amb el seu tradicional berenar: bon menjar, regals, música i molt de ball per a celebrar estes festes i acomiadar l'any. Aprofitant el berenar, el seu president, Pedro Olmedo, fa balanç del 2011 i ens avança algunes de les activitats per al 2012.

Fent cas al refrany que diu A la taula i al llit, al primer crit, els socis d'ASVAT van respondre amb la seua assistència massiva al berenar de nadal que com cada any celebra l'associació per a felicitar estes festes. Més de 300 persones repartides entre els dies 1 i 2 de desembre es van asseure davant d'una bona taula, com no podia ser d'una altra manera per estes dades, per a celebrar tots junts el nadal.

Després d'hora i mitja de berenar on, segons assegura el seu president, Pedro Olmedo, “tots els socis es van quedar molt contents” la vetlada va continuar amenitzada pel ball, que es va prolongar fins que el cos dels més ballarins va aguantar. A més, tots els assistents van ser obsequiats amb una caixa i alguns afortunats van eixir amb alguns regal extra, al ser agraciats en els sortejos que es van celebrar durant el berenar.

El president d'ASVAT anima a tots aquells que encara no pertanyen a l'associació a què s'apunten en el CEAM, l'oficina del qual està oberta tots els dimarts de 18 a 20 hores

Tal com assegura el president d'ASVAT, “algunes empreses locals solen regalar-nos productes, que són els que després nosaltres sortegem entre els socis, una col·laboració que agraïm perquè la gent es va molt contenta i això els motiva a participar en més actes”.

I és que un dels objectius de Pedro, com a president d'ASVAT, és “continuar treballant perquè els majors isquen de casa i es divertisquen, participen en activitats en què se senten a gust, com a dinars solidaris, xarrades o viatges”. En este sentit, i aprofitant el berenar de nadal, el president d'ASVAT ha fet balanç de les activitats que han realitzat en 2011.

Un any on han predominat els actes gastronòmics: el dinar del patró, el sopar solidari de les festes patronals “on vam ajudar a recaptar diners per a Cáritas”, diu Pedro, i la seua participació en l'intercanvi gastronòmic que es realitza amb altres associacions locals.

També han realitzat una visita a la fàbrica de Danone, encara que viatjar és una de les activitats que ha disminuït enguany. Segons indica el seu president “no hem programat molts viatges enguany perquè no hi ha molta demanda; sobretot als socis que són més majors els costa eixir del seu poble. No obstant, estem ja planejant fer alguna escapada per a Sant Valentí, i per a això comptarem amb la col·laboració de l'altra associació de majors de Puçol, la Unió de Pensionistes”.

A este respecte, Pedro assegura que “les dos associacions no són excloents, perquè molts membres pertanyen a les dos, i des de fa uns anys tenim molt bona relació”.

Les xarrades sobre salut i sobre altres temes d'interés suposen un altre tema important sobre el qual volen continuar en 2012, per la seua gran utilitat per als socis. “Ja estem organitzant una sobre òptica i visió”, indica Pedro.  Un altre dels temes que volen millorar per a l'any que ve són les activitats lúdiques, com a campionats de petanca o jocs de taula. I tot amb la dificultat afegida de sortejar la crisi econòmica que ens afecta a tots, però que des d'ASVAT estan tractant que no es note.

“Gràcies a la loteria que venem tots els mesos hem pogut fer front als gastos, a més de la col·laboració dels socis – que aporten una quota de 10 euros a l'any – i a la subvenció anual de l'Ajuntament de Puçol hem pogut alleujar una poc la crisi”, assegura Pedro.

En este sentit, el president d'ASVAT anima a tots aquells que encara no pertanyen a l'associació a què s'apunten en el CEAM, l'oficina del qual està oberta tots els dimarts de 18 a 20 hores. Un dels objectius és que per al 2012 l'associació de pensionistes i tercera edat augmente el seu nombre de socis.

Informa: Susana Fernández Piqueras

fotos_noticia

833-merienda_asvat-3

 

20 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres