L'Agrupació de penyes i la Fundació Phi organitzen un mercat ambulant solidari el diumenge 18, junt amb els patges reials

L'Agrupació de penyes i la Fundació Phi organitzen un mercat ambulant solidari el diumenge 18, junt amb els patges reials

Diumenge 18 de desembre arriba l'avançada dels Reis Mags a Puçol. Els patges reials vindran disposats a arreplegar les cartes dels xiquets i, de pas, els proporcionaran hores de diversió amb un gegantí parc d'unflables, tot això gentilesa de l'Agrupació de penyes i l'Ajuntament de Puçol. Així mateix, es podrà disfrutar de les compres nadalenques gràcies a la presència del Mercat ambulant Solidari en ajuda als més necessitats.

Un any més, l'Agrupació de penyes s'ocupa d'organitzar l'arribada dels Reis Mags a Puçol en col·laboració amb l'ajuntament de la població. L'activitat, que organitzen des de fa més d'una dècada, es dividix en dos jornades: a finals de desembre vénen els patges, disposats a arreplegar les cartes i les il·lusions dels més xicotets; i ja al Gener, la vesprada del dia 5 una gran cavalcada recorre el nucli urbà omplint d'alegria, regals i confeti els carrers de la població.

La matinal del diumenge comptarà amb tots els al·licients perquè els xicotets disfruten. Per a començar, una salutació especial als patges reials, acompanyat de les imprescindibles fotos. Per a continuar, una bona ració de tobogans i castells unflables, bots, matalafets i taller de maquillatge.

La Fundació Phi té, entre altres fins, promoure la solidaritat i cooperació entre cultures i societats, amb l'objectiu de construir una realitat més justa, equitativa i humana

Mentres els xicotets es divertixen, els majors podran aprofitar l'oportunitat per a realitzar compres nadalenques per una bona causa, ja que podran disfrutar del Mercat ambulant Solidari 2011, per a comprar joguets, bijuteria, llibres, parament, cosmètica, prendre un refresc i molt més. La recaptació íntegra del mercat ambulant serà en benefici de la Fundació Phi, enterament compromesa amb els més necessitats.

Actualment, Fundació Phi, en cooperació amb l'IEME (Institut Espanyol de Missions Estrangeres), gràcies als fons recaptats en edicions anteriors del Mercat ambulant Solidari, ha pogut recolzar la construcció d'una escola-menjador, atendre ancians i òrfens, i ajudar famílies afectades per la sida a Zimbabwe; així com, consolidar econòmicament famílies desfavorides, ajudant a evitar que menors caiguen en xarxes de prostitució a Tailàndia.

D'altra banda, a Bangla Desh, junt amb el CWCS (Centre d'Estudis per a Dones i Xiquets) s'ha aconseguit rescatar a sobrevivents del tràfic humà i explotació sexual. I a l'Índia, col·labora en el manteniment d'un col·legi benèfic i un centre mèdic gratuït. Fundació Phi està totalment constituïda per personal voluntari pel que els recursos obtinguts es destinen íntegrament a la consecució dels seus fins fundacionals.

La Fundació Phi té, entre altres fins, promoure la solidaritat i cooperació entre cultures i societats, amb l'objectiu de construir una realitat més justa, equitativa i humana.

En definitiva una jornada perfecta subvencionada per l'Ajuntament de Puçol i que forma part de la programació anual que realitza conjuntament amb les penyes i que enguany compta amb la presència dels voluntaris del Mercat ambulant Solidari.

Per a més informació:
http://fundacionphi.org
http://sites.google.com/site/philantropiaphi/

Informa: Marcos Soria

fotos_noticia

864-mercadillo-phi-3

 

18 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres